AcasăSPORTGhita, favorit 3 la Glory Serie

Ghita, favorit 3 la Glory Serie

La sase luni de la victoria obtinuta impotriva lui Dzevad Poturak, la It’s Showtime Bruxelles, luptatorul roman va reveni in ring, pe 31 decembrie, el urmand sa participe la turneul final Glory Series de la Saitama (Japonia).

Ghita nu a mai pierdut un meci din martie 2011

Organizatorii circuitului Glory Series au batut pasul pe loc pana acum, in comparatie cu SuperKombat-ul lui Edi Irimia si a turneului K1, dar japonezii vin cu o inovatie pentru sfarsitul anului: Saitama SuperArena va gazdui prima piramida de 16 luptatori ale carei meciuri au loc in aceeasi seara.

16 dintre cei mai puternici sportivi ai planetei se bat la Glory Series

Interesant este ca, desi campionul are o misiune mult mai dificila, fiind obligat sa castige patru meciuri la rand, el va obtine doar 400.000 de dolari, in conditiile in care sportivul care se impune la turneul final K1 de la New York, din 26 decembrie, ia un milion de dolari pentru trei meciuri castigate. La Glory Series Final Tournament, Romania va fi reprezentata de Daniel Ghita, care a fost desemnat cap de serie numarul 3 la tragerea la sorti de maine, de la Tokyo. Pentru a evita eliminarea unor nume grele inca din primul tur, organizatorii au stabilit opt capi de serie (Semmy Schilt, Gokhan Saki, Daniel Ghita, Remy Bonjasky, Peter Aerts, Errol Zimmerman, Anderson Silva si Serghei Kharitonov) care vor infrunta adversari mai slab cotati. Astfel, primul luptator cu care Ghita se va infrunta in super-piramida de la Saitama va fi ales dintre Brice Guidon, Rico Verhoeven, Filip Verlinden, Fabiano Aoki, Igor Jurkovic, Jamal Ben Saddik, Raomaru Nozomu sau Gegard Mousasi.

author avatar
Cristi Ionita
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger