AcasăSPORTGhita a bagat frica in Bonjasky

Ghita a bagat frica in Bonjasky

Ghita are 41 de victorii si 7 infrangeri in K1

Noii proprietari ai circuitului mondial K1 ar fi dorit sa reinvie turneul cu un super-fight Remy Bonjasky – Daniel Ghita, dar olandezul a spus “pas” motivand ca romanul e prea puternic.

Ghita are 41 de victorii si 7 infrangeri in K1

Dupa mai bine de un an de pauza, circuitul mondial K1 revine cu o gala ce va avea loc la Madrid, pe 27 mai. Chinezii de la “K-1 Global Holdings”, cei care au preluat brandul dupa ce firma “Fighting and Entertainment Group” a dat faliment, si-ar fi dorit ca Remy Bonjasky si Daniel Ghita sa se infrunta in cel mai spectaculos meci al galei.

Bonjasky (stanga) este poreclit “Gentlemanul zburator”

Totusi, olandezul nu a mai luptat din decembrie 2009, din cauza unei operatii suferite la ochi si a anuntat ca si-ar dori sa revina in ring intr-un meci de incalzire, cu un adversar mai slab cotat decat Ghita. Bonjasky (36 de ani) a fost campion mondial K1 in 2003, 2004 si 2008 si a castigat 75 dintre cele 89 de meciuri disputate pe reguli de K1. Olandezul este al doilea sportiv care il refuza pe Ghita. Romanul si-ar fi dorit, pentru gala It’s Showtime Bruxelles din 30 iunie un meci cu turcul Gokhan Saki, dar acesta a refuzat sa-i acorde revansa lui Ghita dupa ce l-a batut pe roman in decembrie 2010. In aceste conditii, luptatorul roman va da iama in belgienii mai putin cunoscuti, Ghita urmand sa se infrunte cu Sebastian Van Thielen pe 12 mai, la Kortrijk si cu Frederic Sinistra pe 30 iunie, la Bruxelles.

author avatar
Cristi Ionita
1.203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger