AcasăSPORTGestul emotionant facut de Simona, imediat dupa ce a castigat finala de...

Gestul emotionant facut de Simona, imediat dupa ce a castigat finala de la Roland Garros

La cateva momente dupa ce a realizat ca visul pe care si-l dorea transformat in realitate – acela de a castiga un prim titlu de Grand Slam – s-a implinit la Paris, intr-o zi de 9 iunie, in finala castigata scor 3-6, 6-4, 6-1 contra americancei Sloane Stephens, Simona Halep a ales sa isi impartaseasca bucuria alaturi de cei dragi, care au sustinut-o mereu.

Astfel ca a sarit in tribune si si-a facut loc catre fratele, mama si tatal ei, pe care i-a imbratisat, dupa ce sirul felicitarilor au inceput cu Nadia Comaneci. La fel a facut Simona si cu antrenorul sau, Darren Cahill, care, de asemenea, a ajutat-o sa isi vada visul cu ochii.

Abia dupa aceea a revenit pe teren si a oferit o prima reactie la cald, multumindu-le public tuturor celor care i-au fost alaturi. Iar dupa aceea s-a bucurat, cum era de asteptat, sa ridice deasupra capului trofeul acordat actualei castigatoare a Roland Garros-ului: Simona Halep.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
359 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai inghesuiau si francejii aia niste scaune ? ? ? pe margine mai intra niste romanasi la sustinere castiga Simonica mai repede nu se mai chinuiau atâta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger