AcasăSPORTGestul de canibal al lui Luis Suarez l-a costat scump. Vezi cu...

Gestul de canibal al lui Luis Suarez l-a costat scump. Vezi cu cat a fost amendat atacantul lui Liverpool!

Etapa a 34-a a campionatului englez de fotbal a fost dominata, printre altele, de gestul de canibal comis de atacantul Luis Suarez, de la FC Liverpool.

Cunoscut pentru golurile, dar si pentru derapajele sale, Luis Suarez a comis-o din nou la meciul cu Chelsea, disputat duminica si incheiat la egalitate, 2-2.

Suarez a marcat golul de 2-2 la ultima faza a meciului, dar putea fi eliminat inainte de a marca, dupa ce l-a muscat de brat pe fundasul Branislav Ivanovic.

In ciuda protestelor venite din partea fanilor, care au precizat ca Suarez face de ras echipa cu gesturile sale, conducerea FC Liverpool a anuntat ca uruguaianul ramane la echipa.

Totusi, Suarez a fost amendat cu 300.000 de lire sterline din cauza gestului comis la meciul cu Chelsea.

Atacantul si-a cerut scuze pe contul sau de twitter si a solicitat ca banii cu care a fost amendat sa fie donati unei Fundatii infiintate pentru a ajuta rudele fanilor care au murit sau au fost raniti la Sheffield, in aprilie 1989.

Atunci, 96 de oameni au murit si 766 au fost raniti din cauza unor probleme de organizare inregistrate la un meci de Cupa Angliei disputat intre Nottingham Forest si FC Liverpool pe stadionul Hillsborough, din Sheffield.

author avatar
Cristi Ionita
860 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger