AcasăSPORTGest urias facut de rapidisti in ziua in care clubul implineste 90...

Gest urias facut de rapidisti in ziua in care clubul implineste 90 de ani! Fanii au donat sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Clubul de fotbal Rapid Bucuresti implineste, marti, 90 de ani de la infiintare, dar numerosi suporteri ai „alb-visiinilor” au decis sa „sarbatoreasca” intr-un stil unic.

Cu gandul la victimele teribilului accident de circulatie petrecut duminica seara, in Muntenegru, in care au murit 19 persoane, iar 30 au fost ranite, fanii Rapidului s-au strans cu mic, cu mare, marti dimineata, la Piata Victoriei, si s-au indreptat catre Centrul de Transfuzie al Municipiului Bucuresti.

Sute de rapidisti au participat la campania „Suflet alb – sange visiniu” si au donat sange pentru ranitii care sunt asteptati sa ajunga marti seara la Bucuresti, la bordul a doua avioane militare.

Altfel, incepand cu ora 15.00, fanii Rapidului sunt asteptati la Stadionul Giulesti, pentru a participa la „Ziua Portilor Deschise”, actiune prin intermediul careia suporterii pot vizita birourile, vestiarul echipei si stadionul.

Antrenorul Marian Rada si cei mai importanti jucatori ramasi in lot sunt asteptati la stadion in jurul orei 17.00, pentru o sedinta de fotografii si autografe.

La actiune este asteptat si Nicolae Cristescu, afaceristul de care se leaga sperantele fanilor pentru salvarea de la faliment. Acesta a precizat deja, marti dimineata, ca „in ziua in care se implinesc 90 de ani de la infiintarea clubului pot sa va spun ca sunt 90% sanse sa preluam clubul de la George Copos”.

author avatar
Cristi Ionita
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger