AcasăSPORTGest incredibil la Cupa Confederatiilor! Balotelli, cerut de sot in timpul meciului...

Gest incredibil la Cupa Confederatiilor! Balotelli, cerut de sot in timpul meciului Italia – Japonia (VIDEO)

Atacantul italian Mario Balotelli a fost eroul meciului Italia – Japonia, 4-3, din etapa a doua a Cupei Confederatiilor. Varful lui Milan a facut senzatie atat pe teren, cat si in tribune.

Balotelli a dat semnalul revenirii pentru Squadra Azzura, reusind un gol si o pasa decisiva intr-o perioada a jocului in care italienii erau condusi de o formatie mai slaba cotata.

Atacantul italian le-a cucerit inclusiv pe frumoasele sustinatoare din Brazilia, una venind la meci imbracata in mireasa si cu poza lui Balotelli intr-o mana.

Reactia tinerei a venit dupa ce Balotelli a anuntat ca, desi isi iubeste foarte mult prietena, nu are de gand sa se insoare prea curand cu fotomodelul Fanny Neguesha.

Condusa cu 2-0 in minutul 40, gratie golurilor marcate de Honda si Kagawa, Italia a revenit, s-a impus, cu 4-3, si si-a asigurat calificarea in semifinalele Cupei Confederatiei.

Pentru Squadra Azzura au inscris De Rossi, Uchida (autogol), Balotelli si Giovinco, golul victoriei in minutul 87. Japonezii au inscris o singura data in repriza a doua, prin Okazaki.

Italia si Brazilia sunt formatiile care s-au calificat, din Grupa A, in semifinalele Cupei Confederatiilor. Europenii vor termina, cel mai probabil, pe locul 2, ei avand o misiune extrem de dificila in derby-ul cu Brazilia, din ultima etapa, daca ne gandim ca vor fi lipsiti de aportul catorva jucatori de baza.

[youtube]apFmtxVGjTA[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger