AcasăRecomandariGermanul Lienen castiga la Otelul mai multi bani decat Reghecampf

Germanul Lienen castiga la Otelul mai multi bani decat Reghecampf

Directorul general al FC Otelul, Narcis Raducan, a declarat ca noul tehnician al echipei, germanul Ewald Lienen, s-a inteles cu patronul Dan Adamescu pentru un contract „cu o valoare peste media celor ale antrenorilor romani”.

Cartea de vizita i-a adus lui Ewald Lienen un contract superior celui avut de Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

„Prima intalnire pe care am programat-o a fost cu domnul Adamescu. Am fost suprins sa aflu ca dansul stia ca Lienen a jucat fotbal la nivel inalt; il stia ca fotbalist, deoarece sunt generatii apropiate. Discutia legata de bani a mers destul de repede. Este un efort pentru a aduce un antrenor de acest nivel. Contractul lui este confidential, dar castiga peste media antrenorilor nostri, pentru ca are un anumit statut si i l-am respectat”, a declarat, ieri, Narcis Raducan. Din cate se zvoneste, neamtul va castiga la malul Dunarii 25.000 de euro pe luna, salariu mai mare chiar decat al stelistului Laurentiu Reghecampf! In alta ordine de idei, oficialul galatenilor a mai precizat ca Ewald Lienen este un tehncian capabil sa preia din mers echipele cu problemele si sa le revitalizeze intr-un timp foarte scurt: „A antrenat mult timp in Grecia si este astfel obisnuit si cu inexactitatile societatii noastre. Noi speram sa nu simta acest lucru si ii vom fi aproape, ca sa se acomodeze cat mai repede. A preluat echipe cu probleme, in criza, si a reusit sa le ridice. Un exemplu este Panionios Atena, care era pe o pozitie retrogradabila, si a ajuns cu ea pana in Liga Europa”.

Ewald Lienen (59 de ani) si-a inceput cariera de antrenor la echipa secunda a celor de la MSV Duisburg, dupa care a fost promovat principal la prima formatie. El a mai antrenat pe Hansa Rostock, FC Koln, Tenerife, Borussia Monchengladbach, Hannover, Panionios, TSV 1860 Munchen, Olympiacos, Arminia Bielefeld si AEK Atena. Ca fotbalist, a evoluat pentru Arminia Bielefeld, Borussia Monchengladbach si MSV Duisburg.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
629 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger