AcasăSPORTGermania sau Rusia pentru Alibec?

Germania sau Rusia pentru Alibec?

Alibec poate reveni intr-un campionat de top al Europei

Astra Giurgiu adulmeca grupele Ligii Campionilor, insa are probleme in a-si pastra cel mai important jucator.

Alibec poate reveni intr-un campionat de top al Europei

Artizan al cuceririi titlului, Denis Alibec este ofertat de tot mai multe cluburi. Conducerea giurgiuvenilor are pe masa o propunere concreta de la VfL Wolfsburg, nemtii fiind dispusi sa achite 4,5 milioane de euro pentru atacantul pe care Anghel Iordanescu nu vrea sa-l ia la Euro. Salariu tentant si pentru jucator: 1,2 milioane de euro pe sezon!

De internationalul roman s-a interesat si Zenit, dar rusii sunt dispusi sa-l cumpere numai dupa ce Mircea Lucescu semneaza contractul si vine antrenor la Sankt Petersburg.

Conducerea Astrei anunta, insa, ca fotbalistul nu este de vanzare. Totusi, greu de crezut ca Ioan Niculae va respinge oferte din ce in ce mai consistente pentru „giuvaierul” sau. „Am decis, impreuna cu domnul Niculae, sa refuzam orice oferta venita pe adresa lui Denis Alibec. Ne dorim sa-l putem utiliza in preliminariile Champions League si, in functie de ce se va intampla, vom lua o hotarare. Pana atunci, nu conteaza ce oferte primim, domnul Niculae ne-a transmis sa nu le luam in calcul. Denis este si el de acord sa ramana la noi pentru a putea juca in Liga Campionilor”, sustine Petre Buduru.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger