AcasăSPORTGeorgienii au adus cu ei la Bucuresti 6 tone de mancare si...

Georgienii au adus cu ei la Bucuresti 6 tone de mancare si apa. Gruzinii s-au temut ca-i otravesc romanii!

Mamuka Gorgodze (cu mingea) este cel mai cunoscut jucator din echipa Georgiei

Echipele de rugby ale Romaniei si Georgiei se infrunta maine, ora 15.00, pe stadionul „Arcul de Triumf”, in finala editiei 2013 a Cupei Europene a Natiunilor.

Mamuka Gorgodze (cu mingea) este cel mai cunoscut jucator din echipa Georgiei

Pana acum, Romania si Georgia au bifat cate patru victorii din tot atatea meciuri disputate in aceasta Europa League a rugby-ului. Cum miza jocului de maine este una deosebita (se lupta si pentru trofeul „Cupa Antim Ivireanul”), iar sportivii georgieni vor cu orice pret sa castige competitia, s-a ajuns la o situatie de-a dreptul socanta! Sositi in Bucuresti inca de marti, pentru a se acomoda cu conditiile meteo, gruzinii au deplasat cu ei un adevarat arsenal de bagaje, totul la ordinul selectionerului neo-zeelandez Milton Haig, care a vrut sa se asigure ca baietilor sai nu le va lipsi nimic. Astfel, pe langa haine si alte catrafuse, „sovieticii” au adus (probabil cu un avion militar) si vreo sase tone de mancare si apa, nu care cumva sa fie nevoiti sa cumpere din Romania.

Se poate spune ca georgienii s-au temuta ca li se va intoarce ospitalitatea aratata in 2011, cand romanii au fost cazati la 250 de kilometri de terenul de antrenament repartizat lor. Sa nu ne aducem aminte si de anul 2009, cand „stejarii” au pierdut 23-28 dupa un meci in care au existat suspiciuni ca rugbistilor romani li s-ar fi pus somnifere in mancarea de la hotel!

author avatar
Cristi Ionita
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger