AcasăSPORTGeorge Ogararu: "Rednic m-a vrut la Dinamo"

George Ogararu: „Rednic m-a vrut la Dinamo”

Considerat unul dintre cei mai iubiti jucatori in Ghencea, fiind un produs 100% al clubului „militar”, George Ogararu a povestit cum Mircea Rednic l-a ofertat pentru un transfer la Dinamo.
Desi este crescut in spiritul „ros-albastru”, Mircea Rednic a crezut ca-l poate convinge pe George Ogararu sa tradeze Steaua pentru Dinamo. Intr-un interviu acordat „suntstelist.ro”, fostul fundas dreapta din Ghencea a povestit: „Am crescut cu ideea ca exista doar un derby, Steaua – Dinamo, si m-am antrenat inca din timpul junioratului pentru a-i depasi pe rivali in meciurile directe. Mare mi-a fost mirarea cand Mircea Rednic mi-a propus sa schimb tabara si chiar m-am simtit vinovat, desi doar mi se propusese acest lucru. Am respect pentru Dinamo, pentru istoria lor, pentru toti jucatorii valorosi care au trecut prin curtea lor, insa doar atat. Nu simpatizez Dinamo!”.
Campion cu Steaua in 2005 si 2006, George Ogararu a facut parte din echipa care in urma cu sase ani juca semifinala de Cupa UEFA cu Middlesbrough.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger