AcasăSPORTGeorge Copos, sms-uri neobisnuite catre Gigi Becali

George Copos, sms-uri neobisnuite catre Gigi Becali

Gigi Becali a dezvaluit ca, in timpul meciului cu Stuttgard, patronul rapidului, George Copos, i-a trimis doua sms-uri, unul ironic iar altul de felicitare.

Patronul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat ca, in timpul meciului din cadrul grupei Europa League disputat cu nemtii de la Stuttgart, George Copos, seful rapidistilor, i-a trimis doua mesaje.

Conform patronului stelist unul dintre acestea sosit in timpul meciului, a fost ironic, George Copos razand de modul in care nemtii au controlat meciul. Celalalt insa, trimis la sfarsitul partidei, a fost de felicitare pentru rezultatul de egalitate dintre echipa condusa de George Becali si nemti.

„Primul mesaj era unul rautacios. Scria asa, „te-ai c…t in scaldatoare!”. Cred ca mi l-a dat in timp ce Stuttgart a ratat acele ocazii foarte mari. Apoi, mai e un sms trimis la finalul partidei si de care sint foarte mindru. Mi-a scris Copos asa: <<Gicuta, felicitari, ai facut imagine Romaniei in inima Germaniei>>”, a declarat Gigi Becali la Gsp TV.

Echipele patronate de George Copos si Gigi Becali se vor intalni luni, de la ora 20:30, meciul urmand a se disputa pe Arena Nationala. Partida va fi transmisa de Antena 1 si Dolce Sport.

author avatar
Ionut Zgimbau
551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger