AcasăRecomandariGeorge Copos si-a calculat atent fiecare decizie: INSOLVENTA aduce vanzarea Rapidului

George Copos si-a calculat atent fiecare decizie: INSOLVENTA aduce vanzarea Rapidului

Negocierile pentru cedarea actiunilor la FC Rapid sunt demult finalizate, dupa cum sustin apropiati ai magnatului giulestean. Doi miliardari romani vor prelua clubul imediat ce Rapidul va iesi din insolventa!

Copos calculeaza profitul pe care-l scoate din vanzarea Rapidului

In toamna anului trecut, cand a bagat Rapidul in insolventa, George Copos a fost acuzat ca vrea sa distruga clubul, „gata, i s-a pus pata pe «farmecul vietii»!”, comentau patimasii suporteri giulesteni. In realitate, fostul sef al UTC n-a urmarit decat sa „albeasca” gruparea „feroviara”, parte a unui precontract de vanzare-cumparare! Cum n-a mai gasit niciun afacerist dispus sa mearga pe un „gentlemen’s agreement” (asa cum a facut-o Fathi Taher, in 2008), Copos s-a vazut obligat sa indeplineasca niste conditii inainte de a pune Rapidul pe taraba, printre care: zero datorii catre stat, salarii platite jucatorilor, stingerea tuturor diferendelor cu fostii angajati (fotbalisti, antrenori, oficiali). Insolventa l-a ajutat sa rezolve toate cerintele, iar acum se mai asteapta doar raportul final al administratorului judiciar pentru finalizarea tranzactiei; Rapidul va intra in portofoliul a doi miliardari romani, capabili si, culmea, dornici sa investeasca in sportul rege!

Copos l-a ofertat, miercuri, pe Andone

Vanzarea Rapidului nu este straina de cativa oameni din fotbal, unul dintre acestia, Ioan Andone, fiind direct implicat in proiect. Miercuri, George Copos a discutat despre viitorul Rapidului cu „Falcosul”, caruia i-a oferit functia de manager general, fiind, insa, refuzat. „Este sigur, Copos vinde Rapidul! Si nici nu cere foarte multi bani. Vrea doar binele clubului”, a declarat Andone la „Look TV”.

„Locul nostru nu mai este aici”

Vestea ca Nicolae Badea i-a cedat lui Ionut Negoita pachetul majoritar de actiuni la FC Dinamo l-a binedispus pe George Copos, care s-a grabit sa salute initiativa vechiului sau prieten: „Cu domnul Badea am discutat mult pe aceasta tema si mereu i-am recomandat sa iasa din fotbal. I-am spus ca noi doi nu mai avem ce cauta in fenomenul asta. Sunt «n» motive pentru care locul nostru nu mai este aici, le-am spus de nenumarate ori, nu are rost sa le mai repet. A luat o decizie super-inteleapta, sunt bucuros pentru el si il felicit”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.600 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger