AcasăSPORTGeorge Copos nu se lasa si pace: "Luni semnam actele de vanzare...

George Copos nu se lasa si pace: „Luni semnam actele de vanzare a clubului!”

George Copos, patronul Rapidului, a anuntat ca giulestenii respecta decizia luata de Comitetul Executiv al FRF, sambata, si ca Rapid se va prezenta in cel mai bun mod cu putinta la confruntarea cu Concordia Chiajna de sambata viitoare.

Desi clubului pe care il patroneaza i s-a oferit posibilitatea de a spera, inca, la un loc in Liga I, Copos trimite sageti otravite catre Comitetul Executiv al FRF sustinand, conform digisport.ro, ca „suntem foarte curiosi sa vedem si noi motivarea deciziei luata sambata de Comitetul Executiv al FRF”.

Cu 7 voturi pentru si unul impotriva, Comitetul Executiv al FRF a decis, sambata, ca a 18-a echipa ce participa in sezonul 2013-2014 al Ligii I sa fie decisa la baraj, intre Rapid Bucuresti (echipa ce a indeplinit criteriul sportiv, dar nu si pe cel al licentei) si Concordia Chiajna (echipa ce a indeplinit criteriul licentei, dar nu si pe cel sportiv).

Spre surprinderea multora, George Copos inca mai crede ca sunt fani care pun botul la vrajeala cu vanzarea clubului si anunta ca: „trebuie sa ne grabim sa finalizam procesul de vanzare a clubului cu noii investitori. Hotararea mea de a iesi din fotbal este luata si nu are absolut nicio legatura cu decizia luata sambata de Comitetul Executiv. Repet, consider ca este foarte important sa finalizam procedura de vanzare, noi am pregatit toate documentele, am discutat si cu domnul Adrian Zamfir, care este un om extraordinar, si cred ca luni semnam actele de vanzare a clubului. Trebuie sa rapidizam totul pentru ca noii investitori ai clubului sa pregateasca temeinic acest meci de baraj, unul instoric pentru istoria clubului Rapid”.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger