AcasăRecomandariGeorge Copos nu pleaca "pe minus" de la Rapid. Isi recupereaza banii...

George Copos nu pleaca „pe minus” de la Rapid. Isi recupereaza banii din drepturile tv

George Copos nu cere bani multi pe clubul Rapid, pana-n 10 milioane de euro, bani pe care ii va incasa din drepturile tv care vor ramane in continuare administrate de el.

George Copos paraseste Rapidul dupa 20 de ani de domnie

La negocierile cu omul de afaceri Gruia Stoica, George Copos a propus ca varianta de plata redirectionarea catre conturile sale a sumelor de bani incasate de club, pe viitor, din drepturile tv. Surse din anturajul finantatorului giulestean sustin ca pretul de vanzare al Rapidului nu depaseste 10 milioane de euro. Mai mult, din cate se pare, magnatul „Ana Holding” este dispus sa renunte la 23 de milioane de euro, reprezentand suma cu care a creditat gruparea „feroviara” in ultimii ani. „Copos are vreo sase milioane de euro de dat la banci, imprumut luat in numele clubului Rapid, apoi inca un milion ii trebuie pentru obtinerea licentei in Liga 1 si ce datorii mai sunt pe la jucatori, dar nu foarte mult. Astia sunt banii pe care-i cere pentru vanzarea Rapidului”, a dezvaluit si Gigi Corsicanu’, fostul lider al „Legione Granata”.

Ataca titlul chiar din sezonul viitor

Ioan Andone, dorit manager in Giulesti

Daca va prelua puterea la Rapid, miliardarul Gruia Stoica (avere de 500 de milioane de euro) isi doreste ca echipa sa se bata pentru titlul de campioana chiar din sezonul viitor. Forta financiara i-ar permite sa achizitioneze orice jucator doreste din Liga 1, in acest sens, Ioan Andone – viitorul manager al clubului – avand pregatita, deja, o lista cu fotbalistii pe care-i vrea in Giulesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.021 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger