AcasăRecomandariGeorge Copos nu mai vinde clubul daca judecatorii il achita in "Dosarul...

George Copos nu mai vinde clubul daca judecatorii il achita in „Dosarul transferurilor”

Tranzactia anului in fotbalul romanesc este amanata pana la un verdict final in „Dosarul transferurilor”. Acesta este motivul pentru care George Copos evita sa duca la nivelul urmator negocierile cu Gruia Stoica.

George Copos s-ar retrage si nu prea din fotbal

S-a speculat ca derby-ul cu Steaua va fi prilejul unei intrevederi Copos – Stoica la „oficiala” din „Giulesti”. N-a fost sa fie, deoarece magnatul „Ana Holding” a dat bir cu fugitii tocmai de la marele duel cu rivalii de moarte, terminat indecis, 1-1. Surprinzator pentru fani, dar perfect justificat pentru apropiatii finantatorului, care afirma ca „Berlusconi” intentionat n-a venit la meci. „Doar nu era sa dea nas in nas cu Stoica? Trebuia sa-i explice, intr-un fel, de ce tot amana vanzarea clublui”, sustin oamenii din conducerea Rapidului.

Gruia Stoica la "oficiala" din Giulesti, incadrat de fiica sa si de Ioan Andone

De altfel, chiar miliardarul de la „Grampet Group” s-a aratat dezamagit de absenta lui George Copos de pe stadion, in acest sens Gruia Stoica preferand sa evite intr-un mod cat se poate de diplomat subiecul preluarii echipei „feroviare: „Nu se poate vorbi despre o afacere de vanzare-cumparare cata vreme domnul Copos nu este prezent aici”.

Gruia Stoica: „Rapidul trebuie sustinut”

Impresionat atat de atmosfera de pe „Giulesti”, cat mai ales de spiritul de sacrificiu al jucatorilor, Gruia Stoica n-a ramas impasibil la povestea fotbalistilor rapidisti, neplatiti de luni de zile. Se zvoneste ca miliardarul originar din Galati va premia echipa cu o suma modica pentru remiza din derby-ul cu Steaua. „Cred ca Rapidul trebuie sustinut, cum sa retrogradeze cu asa echipa? Rapid a dat in seara aceasta (n.n. – duminica seara) un examen deosebit, in care a demonstat ca nu numai cu bani se poate face performanta. A fost este un exemplu pentru natiunea noastra romana, s-a vazut ca ne descurcam si fara finante foarte multe. Rapid a aratat ca se poate face sport in Romania, exista acel dram de explozie”.

Azi se judeca „Dosarul transferurilor”

La Tribunalul Bucuresti este programat astazi un nou termen in „Dosarul transferurilor”. Printre cei noua inculpati se numara si George Copos, patronul Rapidului avand o condamnare de patru ani de inchisoare cu executare. Copos este acuzat de procurorii DNA ca a prejudiciat clubul Rapid in urma transferului lui Florin Bratu la Galatasaray Istanbul, in 2003.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
782 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger