AcasăSPORTGeorge Copos: "Gruia Stoica trebuie sa dea 6,5 milioane de euro pentru...

George Copos: „Gruia Stoica trebuie sa dea 6,5 milioane de euro pentru a prelua Rapidul”

Prezent la Adunarea generala a creditorilor clubului de fotbal Rapid Bucuresti, ce are loc duminica, afaceristul George Copos a declarat ca este increzator in sansele ca gruparea giulesteana sa obtina licenta pentru Liga I.

Un pas important in obtinerea licentei pentru Liga I este aprobarea planului de reorganizare a clubului Rapid, plan despre care Copos spune ca va fi aprobat cu un scor de 3-2.

Finantatorul din Giulesti sustine ca va vota in favoarea planului de reorganizare a clubului, „desi asta inseamna ca renunt la 23,5 milioane de euro”, si este sigur ca jucatorii care au restante de incasat nu vor vota in favoarea planului, „pentru ca asta ar insemna ca sunt de acord sa incaseze doar 14% din bani”.

Conform dolcesport.ro, Copos sustine ca s-a imprumutat din nou la banca, de doua milioane de euro, pentru a rezolva obtinerea licentei pentru Liga I si ca „Gruia Stoica ar avea de achitat 6,5 milioane de euro pentru a prelua clubul. Dupa aia va trebui sa suporte toate cheltuielile care implica sustinerea Rapidului. Eu am achitat absolut toate datoriile care erau necesare pentru luarea licentei, cu cash colateral de doua milioane de euro”.

George Copos pare dispus sa-i cedeze fara probleme echipa afaceristului Gruia Stoica, spunand despre acesta ca „este un om foarte harnic si pasionat, un om de afaceri care stiu ca are un plan serios si de viitor cu aceasta echipa”.

author avatar
Cristi Ionita
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger