AcasăSPORTGenoa n-are chef de Mutu

Genoa n-are chef de Mutu

Directorul sportiv al clubului Genoa, Stefano Capozucca, a declarat, ieri, ca gruparea italiana nu se gandeste in acest moment la achizitionarea atacantului roman al echipei AC Fiorentina.

„Mutu este mare, este un jucator urias. In ultimii ani a ajutat-o mult pe Fiorentina, acum sunt niste probleme, dar calitatea jucatorului nu intra in discutie. Daca Genoa si-l doreste? In fotbal niciodata sa nu spui niciodata, dar acum ne gandim in alta parte. Nu ne gandim la Mutu in acest moment”, a spus Capozucca.

Nadal gateste pentru staff-ul lui

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a declarat ca seara gateste pentru el si staff-ul sau in apartamentul inchiriat la Londra pe durata turneului de la Wimbledon. „Gatesc seara pentru mine si echipa mea, mai putin pentru Toni (n.r. – Toni Nadal, unchiul si antrenorul jucatorului) care se afla la regim. Gatesc lucruri simple, cum ar fi paste”, a spus Nadal. Ibericul, principalul favorit la Wimbledon, s-a calificat in turul III unde il va intalni pe luxemburghezul Gilles Muller.

Cardoso „Mitica”, cumparat definitiv de Napoli

Atacantul de origine romana a fost cumparat definitiv de gruparea Napoli, care a achitat suma de 1,5 milioane de euro clubului Empoli pentru cea de-a doua jumatate din drepturile federative ale jucatorului. Napoli achizitionase vara trecuta 50 la suta din drepturile federative ale jucatorului, care ramasese in coproprietatea cluburile Napoli si Empoli.

Dumitru este nascut in Suedia, in 1991, din tata roman, naturalizat italian, si mama braziliana.

Petrescu, infringere pe terenul campioanei

Kuban Krasnodar, formatie antrenata de Dan Petrescu, a fost invinsa, miercuri seara, in deplasare, cu scorul de 0-1, de campioana en-titre Zenit Sankt Petersburg, intr-un meci contand pentru etapa 9 din prima liga rusa. La oaspeti, care se afla la al treilea esec consecutiv, Gigel Bucur a jucat pana in minutul 88, iar Dacian Varga nu a evoluat.

 

author avatar
National
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger