AcasăSPORTGeneralul de la Dinamo o spune clar: Dan Petrescu are credit pana...

Generalul de la Dinamo o spune clar: Dan Petrescu are credit pana la finalul anului!

Petrescu si Solovyov

Presedintele gruparii Dinamo Moscova a explicat pe larg relatia pe care o are cu antrenorul Dan Petrescu. Fostul membru al KGB si, ulterior, FSB, generalul Gennady Solovyov a subliniat ce nu-i place la antrenorul roman, dar si ce apreciaza la acesta.

Petrescu si Solovyov

Numit presedinte cu cateva zile inainte ca Dan Petrescu sa-si inceapa mandatul la Dinamo Moscova, Gennady Solovyov a facut bilantul celor 33 de zile de cand ocupa aceasta functie.

Dan Petrescu isi pregateste elevii fara presiune

General-locotenent in cadrul FSB, personaj important si in defuncta KGB, Solovyov are 40 de ani de activitate in domeniu si a fost ridicat de Vladimir Putin la gradul de Comandor al Ordinului „Crucea de Argint”. „Sunt multumit de Petrescu. Este genul de antrenor care isi asuma toata responsabilitatea si nu da vina pe nimeni. Deocamdata, el cauta formula ideala. Eu cred ca are nevoie de 2-3 meciuri cu o formula standard, iar apoi jocul va incepe sa functioneze.”, spune Solovyov, intr-un interviu acordat publicatiei „Sport Express”.

Totusi, presedintele lui Dinamo il contrazice pe roman cand acesta spune ca n-are un lot de valoare: „Aici, nu sunt de acord cu el. Cu acesti jucatori trebuie sa luptam. Sarcina lui este sa pastreze echipa pe linia de plutire. Asa vom urca in clasament”. Oficialul moscovit a tinut sa inlature zvonurile privind o eventuala demitere a lui Dan Petrescu in zilele urmatoare. „Chiar daca pierde cele trei meciuri care urmeaza (n.r. cu Amkar Perm, TSKA Moscova si Anji Makhachkala), Petrescu va ramane la Dinamo! Ar fi o miscare slaba sa-l dau afara dupa cateva etape. Eu cred in el si trebuie sa continuam sa credem in el pana la finalul anului. Noi trebuie sa luptam in aceste meciuri, dar si in cel de cupa, cu Torpedo Moscova, unde ii vom motiva pe baieti ca sa castige”, a mai spus Solovyov. Dinamo Moscova joaca maine, pe teren propriu, cu Amkar Perm.

author avatar
Sebastian Stan
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger