AcasăSPORTGebhart: „Vreau toate trofeele cu Steaua”

Gebhart: „Vreau toate trofeele cu Steaua”

Timo Gebhart este pregatit sa faca fata antrenamentelor de la Steaua

Vedeta campaniei de achizitii a Stelei nu este Ciprian Marica, asa cum se credea, ci neamtul Timo Gebhart, un mijlocas de 26 de ani, star in 1.Bundesliga pana la momentul accidentarii.

Timo Gebhart este pregatit sa faca fata antrenamentelor de la Steaua

Germanul a semnat, sambata, cu Steaua un contract pe numai sase luni, dar cu optiune de prelungire pentru inca doi ani. „Este o mare sansa pentru mine sa revin in circuitul partidelor internationale. De asemenea, faptul ca am vorbit foarte mult cu antrenorul si m-am simtit dorit si sprijinit mi-a dat incredere”, a declarat Gebhart imediat dupa semnarea actelor. Referitor la revederea cu Ciprian Marica, Timo recunoaste ca fostul sau coleg de la VfB Stuttgart a jucat un rol important in decizia de a veni sa joace pentru campioana Romaniei. Ca un adevarat fotbalist profesionist, cu 100 de meciuri in 1.Bundesliga, Gebhart a vorbit despre obiectivele pe care deja si le-a stabilit: „ Imi doresc sa ajut noii colegi sa castige toate trofeele puse in joc in Romania. Eu am fost accidentat o lunga perioada de timp, dar acum sunt bine si mai am nevoie de putin timp pentru a ajunge la potential maxim. Cei din staff-ul tehnic ma vor ajuta sa ma pregatesc foarte bine si sa rasplatesc increderea care mi s-a acordat prin jocuri foarte bune”.

Campion mondial cu Germania

Timo Gebhart, care va purta tricoul cu numarul 18, este un mijlocas german care a evoluat intre 2004 si 2009 pentru TSV Munchen, inainte de a se transfera la VfB Stuttgart. Dupa trei ani, a fost cumparat de FC Nurenberg, formatie de care s-a despartit recent. Are 100 de partide, 6 goluri si 10 pase decisive in 1.Bundesliga, dar si 43 de meciuri, 6 goluri si 6 pase decisive in a doua liga germana. La nivel international, experienta sa este de 9 meciuri, un gol si doua pase decisive in Liga Campionilor si 8 partide, 5 goluri si 2 pase decisive in Liga Europa.
Proaspata vedeta a Stelei se poate lauda cu castigarea Campionatului Mondial sub 19 ani, in 2008, cu nationala Germaniei, pentru care a evoluat la toate categoriile de varsta, cu exceptia selectionatei de seniori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger