AcasăSPORTGazonul de pe National Arena, plin de gauri. "Un stadion magnific, dar...

Gazonul de pe National Arena, plin de gauri. „Un stadion magnific, dar un gazon execrabil”, au spus francezii

Foto: dolce-sport.ro

„Un stadion magnific, dar un gazon execrabil”, a declarat aseara, dupa meciul de pe National Arena, francezul Hugo Lloris. Adevarul este ca bucati din gazon au sarit pe toata durata meciului, punandu-i in dificultate pe jucatorii ambelor echipe. Primaria se scuza si da vina pe caldura, in timp ce toata lumea priveste spre firma care s-a ocupat de gazon ce apartine lui Adrian Oprisan, fratele baronului PSD de Vrancea Marian Oprisan, potrivit gsp.ro Cel mai optimist este Becali care a declarat aseara: „Punem alt gazon in doua zile”.

Foto: dolce-sport.ro

Romanii, dar si francezii, si-au folosit toata munitia ironica, invocand marmotele, cartitele, luptele cu turcii, versuri ca „mai avem nevoie si de iarba”, Animal Planet, comparatiile cu autostrazile.

„Rulourile de iarba au fost montate in luna iulie, iar terenul de joc era pregatit inca din data de 10 august pentru desfasurarea meciului de fotbal Romania-Argentina. Acest stadion a fost realizat in vederea desfasurarii finalei Europa League din 2012, perioada in care gazonul ar fi avut suficient timp pentru fixare. Este important de mentionat ca gazonul necesita timp pentru maturizare. Dupa aceasta data (10 august), temperaturile extrem de ridicate, dar si lipsa precipitatiilor, nu au permis o dezvoltare corespun zatoare a radacinilor, astfel incat sa se asigure o legatura puternica intre ruloul de iarba si stratul suport”, informeaza Primaria intr-un comunicat.

Starea gazonului, comentata intens pe Twitter: Asa autostrazi, asa gazon!

Incurajarile „Hai Romania” sunt dublate de ironii, glume si mirari internautice.

„Aud ca imnul Romaniei a demisionat. Nu mai suporta umilintele astea”, scrie jaunetom. „Am imbatranit. Nu cunosc jumatate din jucatorii echipei nationale”, comenteaza byubay.

„La cum se ia (mai ceva ca un loz razuibil), gazonul pare pus de aia care au asfaltat si pasajul Basarab. Regii asfaltului se diversifica”, spune gabi_dobre.

De altfel, starea precara a gazonului este comentata de mai multi internauti, unii spectatori pe National Arena. „Cam multe cartite pe National Arena”, glumeste Luca_Matei. „opinii despre gazon: e prea recent. Ba nu, e de la Dragonul Rosu. Doamne ajuta!” scrie mariastroe.

zgomotos: „Mai bine jucau pe grau incoltit. Arata mai bine decat gazonul asta”.

ruxa: „ce naiba, la noi se gauresc autostrazile instant si voi va mirati de niste gazon prost?!”. „am numarat vreo 20 de pase facute de francezi”… si io vreo 50 de gauri in gazon :))”, adauga _steFFy__.

1.137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger