AcasăSPORTGaz Metan Severin aduce jucatori din Serie A!

Gaz Metan Severin aduce jucatori din Serie A!

Severinenii si italienii s-au avut ca fratii la amicalul din Slovenia

Meciul amical pierdut de nou-promovata Gaz Metan Severin la sfarsitul saptamanii trecute, 0-2 cu AS Roma, a fost de bun augur pentru formatia olteana, oficialii celor doua echipe incheind un acord de colaborare.

Severinenii si italienii s-au avut ca fratii la amicalul din Slovenia

Conform intelegerii, severinenii au posibilitatea de a-si asigura serviciile, sub forma de imprumut, a mai multor jucatori din lotul Romei, fotalisti care nu intra in calculele antrenorului Zdenek Zeman.

Numai sezonul trecut, AS Roma a cedat, sub forma de imprumut, 25 de jucatori la diferite formatii, cele mai cunoscute nume fiind David Pizarro (Manchester City), Ahmed Barusso (Nocerina), Stefano Okaka Chuka (Parma), Marco Boriello (Juventus Torino), Matteo Brighi (Atalanta) sau Julio Sergio (Lecce). Potrivit intelegerii parafate cu Gaz Metan, italienii isi asigura posibilitatea de a avea prioritate la transfer in cazul in care sunt impresionati de vreunul dintre pustii aflati in lotul pregatit de Marian Bondrea. Cateva dintre marile sperante ale severinenilor pentru noul sezon sunt fundasii Alin Buleica si Alexandru Giurgiu, precum si mijlocasii Alexandru Ologu si Sergiu Neacsa.

author avatar
Cristi Ionita
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger