AcasăSPORTGaz Metan - Mainz 1-1 (4-3 la penaltiuri) Gaz Metan obtine o...

Gaz Metan – Mainz 1-1 (4-3 la penaltiuri) Gaz Metan obtine o calificare senzationala

Gaz Metan Medias s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a trecut, la lovituri de departajare, de formatia germana FSV Mainz.

Miracolul de la Medias s-a produs. Dupa 1-1 in Germania, Gaz Metan Medias a facut un meci excelent si pe teren propriu si a eliminat formatia germana FSV Mainz. Trupa lui Cristi Pustai, in frunte cu Plesca si Bawab, obtine o calificare istorica in play-off-ul Europa League, la prima participare in cupele europene. Romania va avea cinci formatii la tragerea la sorti de maine. Alaturi de medieseni, in play-off-ul Europa League vor evolua si Steaua, Rapid, Dinamo si FC Vaslui.

4-3 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL BAWAAAAAAAAAAABBBBBBB !!!!!!!!!!!!!! GAZ METAN SE CALIFICA IN PLAY-OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soto suteaza slab si Plesca apara din nou senzational

Litu suteaza slab si Vetklo apara

Allagui suteaza slab si Plesca apara senzational

3-3 Ciprian Petre cu mari emotii

2-3 Risse

2-2 Buzean

1-2 Sliskovic

1-1 Florin Lazar marcheaza

0-1 Eugen Polanski marcheaza

Min. 120 – Meciul se termina, suspansul continua. Gaz Metan si Mainz sunt la egalitate, 2-2, dupa 210 minute, iar diferentierea dintre cele doua formatii se va face la lovituri de departajare.

Min. 119 – Elkin Soto cade si el la datorie. Problemele musculare l-au rapus pe columbian.

Min. 117 – Caligiuri suteaza periculos, de la 20 de metri, si Plesca scoate incredibil de langa bara.

Min. 114 – Eugen Polanski vede cartonasul galben pentru un fault tare asupra lui Bawab. Atacantul Gazului castiga secunde pretioase.

Min. 108 – Faza incredibila in careul echipei noastre. Sliskovic a reluat din patru metri, Plesca a respins in extremis, unul dintre fundasii Gazului a cazut pe balon si s-a acordat fault in atac pentru intentia lui Sliskovic de a lovi mingea aflata sub fundasul echipei noastre. Atacantul oaspetilor a cerut insistent penalty pentru un presupus hent. Muntean nu mai poate continua meciul. Jucam in inferioritate numerica.

22.08 – Nemtii au avut lovitura de start in repriza a doua de prelungiri.

Min. 105 – S-a incheiat si prima repriza de prelungiri. Gaz Metan si Mainz sunt in continuare la egalitate. Elevii lui Cristi Pustai alearga cu tot mai multa dificultate. Foarte probabil, formatia noastra asteapta loviturile de departajare.

Min. 102 – Abia revenit pe teren, Risse ia o actiune pe cont propriu, suteaza in forta, din unghi si Plesca respinge in corner. Jucatorii nostri au probleme cu conditia fizica.

Min. 100 – Avem o accidentare si in tabara oaspetilor. Risse s-a lovit de un adversar si sangereaza. Si nemtii au efectuat deja toate cele trei schimbari.

Min. 97 – Alex Muntean revine pe teren, dar joaca intr-un picior.

Min. 94 – Nemtii construiesc o actiune excelenta, mingea ajunge pe dreapta, la Risse si neamtul inalta zmeul din cativa metri. Vestea proasta vine dinspre Alex Muntean, care s-a accidentat si nu cred ca va mai reveni pe teren. Gazul este in pericol sa ramana in inferioritate numerica. Cristi Pustai a efectuat deja toate schimbarile.

Min. 91 – La oaspeti a intrat Sliskovic in locul lui Pospech. O schimbare cu profil ofensiv, semn ca nemtii nu vor sa ajunga la lovituri de departajare.

21.51 – Gaz Metan a avut lovitura de start in prima repriza a prelungirilor.

Min. 93 – S-a incheiat timpul regulamentar al meciului. Cele doua formatii sunt la egalitate pe ambele manse si urmeaza doua reprize de prelungiri de cate 15 minute. Pana acum a fost un meci aproape identic cu cel din tur. Nemtii au avut mai mult initiativa, dar nu au impresionat. Gazul a jucat cat a putut de bine, dar in primul rand baietii trebuie felicitati pentru ca au evoluat cu curaj, nu au mizat pe o autobaza. Chiar si golurile s-au marcat in minute aproape identice ca in partida tur.

Min. 90 – Avem ceva emotii in finalul acestei partide, dar apararea Gazului rezista bine. Ne indreptam spre prelungiri.

Min. 87 – Se joaca pe contre in acest final de meci. Ambele formatii au actiuni periculoase, dar sunt probleme la finalizare.

Min. 82 – Intra Alex Muntean in locul lui Trtovac, poate cel mai slab jucator de pe teren. Trtovac a fost aproape de eliminare si Cristi Pustai muta inteligent. Va fi retras Hoban ca fundas dreapta.

Min. 76 – Litu forteaza un sut din unghi, o executie pretentioasa, si Vetklo retine fara mari probleme.

Min. 71 – Trtovac da pe sub mingea, Soto preia in stanga, centreaza si Caligiuri reia putin pe langa poarta Gazului. Plesca era spectator. Avem mare noroc.

Min. 70 – Nemtii forteaza atacul pentru a rezolva meciul in 90 de minute. Am putea profita de aceasta situatie, dar fundasii lui Cristi Pustai trebuie sa ramana extrem de atenti.

Min. 65 – Trtovac vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 64 – La oaspeti intra Caligiuri in locul lui Ivanschitz.

Min. 62 Gaz Metan – Mainz 1-1. Ciprian Petre a executat excelent un corner de pe stanga, pe coltul scurt si Bawab a punctat cu o deviere cu capul de zile mari.

Min. 53 – Ujah suteaza excelent din stanga, de la 18 metri, si Plesca scoate cu mare dificultate. Raspunsul vine imediat de la Ciprian Petre, dar sutul acestuia se duce putin peste poarta adversa. Gazul se apropie mai des de poarta adversa, gratie plusului de viteza adus de Ciprian Petre si Litu, dar formatia noastre trebuie sa ramana atenta in defensiva. Intre timp la oaspeti a intrat Allagui in locul lui Ujah.

Min. 49 – Buzean vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Risse.

Min. 46 – Pustai i-a aruncat in lupta pe Ciprian Petre si Litu. Au fost sacrificati Markovic si Roman.

20.59 – Gaz Metan Medias a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este final de repriza la Medias. Gaz Metan este condusa, cu 1-0, de Mainz, dupa o prima repriza cu doua parti distincte. Formatia noastra a avut un start bun de meci, dar nemtii au pus, treptat, stapanire pe joc si si-au creat cateva ocazii uriase spre final, una dintre ele transformandu-se in gol. Trupa lui Cristi Pustai are o misiune extrem de dificila in partea a doua a jocului.

Min. 43 – Ne indreptam spre finalul primei reprize. Gaz Metan Medias are o atitudine buna, joaca fotbal, insa diferenta dintre cele doua echipe pare sa fie foarte mare, mai ales la nivel fizic. Germanii alearga mult mai repede si mai mult, desi sunt cel putin la fel de solizi precum elevii lui Cristi Pustai.

Min. 38 – Risse suteaza excelent de la 20 de metri, Plesca respinge cu dificultate, Soto trimite si el din apropiere si portarul Gazului respinge din nou formidabil.

Min. 33 – Apararea noastra gafeaza din nou, Ujah scapa singur cu portarul si suteaza, iar Plesca respinge in extremis. Gazul incepe sa comita erori impardonabile in defensiva.

Min. 31 Gaz Metan – Mainz 0-1. Inevitabilul se produce. Svensson il lanseaza excelent pe Risse, acesta profita din plin de asezarea neinspirata a fundasilor Markovic si Akaki si l-a executat pe Plesca cu un sut la coltul lung.

Min. 24 – Baumgartlinger vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Roman.

Min. 22 – Gazul a fost masata in propria jumatate de teren. Deocamdata lipsesc ocaziile importante, dar nemtii se apropie din ce in ce mai mult de poarta lui Plesca.

Min. 16 – Nemtii incep sa controleze tot mai mult balonul, spre multumirea celor 300 de suporteri veniti de la Mainz.

Min. 10 – Meciul este in continuare echilibrat. Se joaca undeva la centrul terenului. Ramane de vazut cat vor rezista fizic jucatorii nostri.

Min. 4 – Hoban centreaza de pe dreapta, Roman incearca sa reia cu capul, dar sare pe sub balon. Gazul este decisa sa joace fotbal, in ciuda unei asezari care pare ultra-defensiva.

19.58 – Nemtii au avut lovitura de start a meciului. Este o vreme buna pentru fotbal la Medias. Terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt circa 10.000 de spectatori.

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, incepe cu Plesca – Hoban, Akaki, Lazar, Trtovac – Roman, Cristi Todea, Markovic, Nicandro, Buzean – Bawab. Rezerve sunt Vatca, Ciprian Petre, Munteanu, Bozesan, Zaharia, Litu, Florin Bratu.

Thomas Thuchel, antrenorul lui Mainz, raspunde cu Vetklo – Pospech, Bungert, Svensson, Noveski – Risse, Polanski, Soto, Ivanschitz – Ujah, Baumgartlinger. Rezerve sunt Heinz Muller, Sliskovic, Kirchhof, Stieber, Fathi, Allagui, Caligiuri.

author avatar
Cristi Ionita
1.290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger