AcasăSPORTGaz Metan isi afla adversarii din Europa League

Gaz Metan isi afla adversarii din Europa League

Gaz Metan Medias este prima formatie din Liga I care va intra in focurile editiei 2011-2012 a cupelor europene la fotbal.

Prin eliminarea la masa verde a formatiei Poli Timisoara, Gaz Metan Medias a prins in extremis calificarea in turul al doilea preliminar al Europa League. Tragerea la sorti pentru primele doua tururi preliminare ale competitiei are loc luni, la Nyon, de la ora 14.00. Mediesenii vor evolua pe 14 si 21 iulie. Meciurile din primul tur preliminar se joaca pe 30 iunie si 7 iulie.

Cu 5,164 puncte, Gaz Metan are al 20-lea coeficient UEFA dintre cele 80 de formatii care vor evolua in turul al doilea preliminar al Europa League, astfel ca trupa lui Cristi Pustai are asigurat statutul de cap de serie, mediesenii urmand sa evite adversari precum Seriff Tiraspol, Nacional Madeira, Austria Viena, Red Bull Salzburg, Gaziantepspor, Fulham sau Elfsborg (ultimele doua trebuie sa treaca de primul tur preliminar).

Printre posibilii adversari ai Mediasului se afla formatii precum FK Tirana, Iskra Stal, Metalurgs Liepajas, Rudar Pljevlja, Zeljeznicar Sarajevo sau Khazar Lankaran, echipa antrenata de Mircea Rednic.

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Medias, a precizat ca echipa va miza pe un lot echilibrat si ca deja viseaza la meciuri disputate impotriva unor adversari de top din Italia, Spania sau Anglia.

author avatar
Cristi Ionita
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger