AcasăSPORTGaz Metan a scos un egal mare la Mainz - VIDEO

Gaz Metan a scos un egal mare la Mainz – VIDEO

Gaz Metan Medias pastreaza sanse reale de calificare in play-off-ul Europa League, dupa ce a obtinut un egal, 1-1, pe terenul lui Mainz, in prima mansa din turul III preliminar.

Dominata copios pe durata intregului meci de la Mainz, Gaz Metan Medias s-a aparat foarte bine, astfel ca nemtii si-au creat majoritatea ocaziilor in urma unor suturi de la distanta.

Plesca, cel mai bun jucator de pe teren, a avut trei interventii magistrale in primul sfert de ora, cand presiunea nemtilor a fost la nivel maxim.

Bawab, fostul junior al formatiilor FC Barcelona si Real Madrid, a fost cel mai periculos atacant al formatiei noastre, iordanianul fiind aproape sa deschida scorul in minutul 16, cand sutul sau din lovitura libera a fost respins cu mari emotii de portarul nemtilor. Litu a urmarit foarte bine faza si a ajuns primul la balon, dar a sutat pe langa poarta lui Mainz.

Mainz a reusit sa marcheze doar in urma unei faze fixe. In minutul 31, gazdele au executat o lovitura libera de pe stanga si Bungert a punctat cu o superba lovitura cu capul.

Bawab a egalat in minutul 60, tot in urma unei faze fixe. Ciprian Petre a centrat dintr-o lovitura libera, mingea a fost deviata si a ajuns cu sansa la Bawab, care a punctat cu o reluare din apropiere.

Pe final, Tuchel i-a aruncat in lupta pe experimentatii Choupo Moting si Allagui, dar Plesca, sustinut de coechipieri, a inchis poarta si Gaz Metan a obtinut un rezultat mare, 1-1 pe terenul lui Mainz, formatie de locul 5 in Bundesliga, in sezonul precedent.

Calificarea se joaca joia viitoare, pe terenul lui Gaz Metan.

Cristi Pustai a inceput cu Plesca, Ciprian Petre, Trtovac, Litu, Bawab, Khubutia, Hoban, Breeveld, Cristi Todea, Parvulescu, Markovic. Pe parcurs au mai intrat Alex Munteanu, Buzean si Radu Zaharia.

Thomas Tuchel, antrenorul nemtilor, a raspuns cu Heinz Muller, Bo Svensson, Pospech, Noveski, Eugen Polanski, Ujah, Stieber, Elkin Soto, Marcel Risse, Ivanschitz, Bungert. Pe parcurs au mai intrat Allagui, Choupo Moting si Nicolai Muller.

[youtube]cgB3OLFNrME[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger