AcasăSPORTGaz Metan a facut scor cu Steaua - VIDEO

Gaz Metan a facut scor cu Steaua – VIDEO

La aproape o luna si jumatate de la esecul usturator cu Dinamo, 0-5 pe teren propriu, Gaz Metan Medias a obtinut o victorie cel putin la fel de spectaculoasa, 3-0 cu Steaua.

Trupa lui Cristi Pustai a trecut cu bine peste eliminarea din Europa League si oboseala acumulata si a predat o adevarata lectie de fotbal impotriva Stelei.

Mediesenii s-au aparat cu brio si au lovit de cate ori au avut ocazia.

Bawab a deschis scorul in minutul 15, dupa un penalty acordat in urma unui fault comis de Martinovic, iar Ciprian Petre a fost aproape de 2-0 in minutul 37, cand sutul sau, din lovitura libera de la 20 de metri, a ocolit de putin poarta adversa.

Hoban a executat si el foarte bine o lovitura libera de la 25 de metri, in minutul 51, dar sutul sau pe jos, pe sub zid, a fost retinut in doi timpi de Tatarusanu.

Rusescu a fost aproape de gol in minutul 58, cand reluarea sa, din cativa metri, s-a dus peste. Si in loc de 1-1 s-a facut 2-0, Cristi Bud punctand in minutul 61, dupa o faza in care stelistii au cerut vehement hent la Ciprian Petre.

Cireasa de pe tortul Gazului a fost pusa de acelasi Cristi Bud, care a facut 3-0 in minutul 69, dupa o actiune excelenta purtata in trei, alaturi de Bawab si Ciprian Petre.

Gaz MetanSteaua s-a incheiat 3-0 si daca trupa lui Ronny Levy este groggy inainte de meciul cu Schalke 04, din grupele Europa League, formatia lui Cristi Pustai pare sa fi gasit o pereche ideala de atacanti, BudBawab.

[youtube]YnUJtPtXq8k[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari

1 COMENTARIU

  1. HAHAHAAAAAAAA…eram sigur ca o sa isi ia steaua bataie. mai bine asa, oricum au prea multe figuri jucatorii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger