AcasăSPORTGaz Metan a dat-o in bara in Finlanda

Gaz Metan a dat-o in bara in Finlanda

Gaz Metan Medias a pierdut, cu 0-1, meciul cu KUPS Kuopio din deplasare, din prima mansa a turului II preliminar al Europa League.

Afectati de presiunea debutului in cupele europene, jucatorii lui Gaz Metan Medias au dezamagit in deplasarea din Finlanda.

Aflata abia pe locul al noulea in Finlanda, unde se joaca in sistem primavara-toamna, KUPS a reusit sa-si pastreze poarta neperforata in duelul cu Eric si Bawab, desi are una dintre cele mai slabe aparari din Finlanda.

In minutul 16, Nwakaeme, cel mai bun jucator de pe teren, a luat o faza pe cont propriu si l-a deschis elegant pe Venelainen, care a indeplinit o simpla formalitate pentru a marca singurul gol al meciului.

Profitand de golul marcat relativ repede, formatia finlandeza a mai ratat doua ocazii importante, prin Williams si acelasi Nwakaeme.

Formatia noastra s-a trezit abia spre finalul primei reprize. Mai intai Hoban a sutat putin pe langa poarta, dupa o excelenta actiune a lui Bawab, iar apoi Todea a luat la tinta bara.

Gaz Metan a alergat dupa egalare si in repriza a doua, insa elevii lui Cristi Pustai s-au jucat cu ocaziile. Bawab a sutat putin pe langa poarta, in minutul 61, si a trimis in bara cinci minute mai tarziu, iar Litu a gresit si el tinta in penultimul minut al partidei.

KUPS Kuopio – Gaz Metan Medias a ramas 1-0 si trupa lui Cristi Pustai are de tras din greu pentru a intoarce rezultatul saptamana viitoare in returul de pe teren propriu.

Cristi Pustai a inceput meciul din Finlanda cu Plesca, Muntean, Buzean, Bawab, Khubutia (Nicandro 42), Hoban, Radu Zaharia, Florin Lazar, Cristi Todea (Litu 67), Parvulescu (Ciprian Petre 61), Eric.

Finlandezii au jucat cu Hilander, Nissinen, Holopainen, Karkkainen, Joenmaki, Olajide Williams (Oravainen 57), Balogh, Nykanen, Ilo, Nwakaeme (Udah 65), Venelainen.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger