AcasăSPORT"Gaura" la FRF de 5 milioane de euro!

„Gaura” la FRF de 5 milioane de euro!

Mircea Sandu nu se considera vinovat pentru dezastrul financiar de la FRF

Inaintea debutului in preliminariile C.M. 2014, presedintele Sandu i-a atentionat pe jucatori ca este timpul sa obtina calificarea la turneul final, pentru a echilibra balanta financiara de la „Casa Fotbalului”.

Mircea Sandu nu se considera vinovat pentru dezastrul financiar de la FRF

Ratarea ultimelor doua calificari, la Mondialul din 2010 si Europenele din vara aceasta, a adus o gaura serioasa bugetului FRF. Mircea Sandu le-a cerut jucatorilor sa faca tot posibilul pentru a obtine „biletele” spre Brazilia. „O campanie ne costa doua milioane si jumatate de euro. Deci am pierdut 5 milioane de euro fara sa ne calificam la ultimele doua turnee finale”, a explicat Sandu.

„Nasu'” isi pune, insa, mari sperante pentru Euro 2016: „Jucatorii isi vor face treaba atat cum pot, asa cum pot. Ei sunt platiti pentru lucrul acesta. Li se asigura toate conditiile si daca ne calificam la Cupa Mondiala, este exceptional, vom avea un moral foarte bun pentru 2016. Daca nu, inseamna ca mai avem de lucru si ca intr-adevar obiectivul 2016 este cel realist. De un an, echipa este in reformare. Este nevoie de doi ani, doi ani si jumatate ca sa incerci in al treilea sa faci performanta. Eu nu fac parte din categoria celor care se grabesc. Am incredere in strategia aleasa de Victor Piturca”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger