AcasăSPORTGata cu naționala. Toți ochii pe Liga 1

Gata cu naționala. Toți ochii pe Liga 1

Cu naționala ne-am lămurit. Amicalele jucate împotriva Irlandei de Nord (1-1) și a Columbiei (2-3) ne-au ajutat să nu ne facem speranțe prea mari pentru o surpriză frumoasă la Euro.

Echipa de rezerve a lui Edi Iordănescu nu are pic de sclipire în joc și asta s-a văzut cel mai bine împotriva Columbiei, o echipă care este la un nivel mai mare decât cele pe care tricolorii le-au surclasat în preliminarii.

Haideți totuși să ne întoarcem la oile noaste. Ce se întâmplă în Superligă?

Urmează o etapă decisivă în lupta pentru titlu, în urma căreia Gigi Becali ar putea deschide deja șampania.

FCSB-ul conduce clasamentul la o distanță de 7 puncte față de Universitatea Craiova, care se află pe locul al doilea, cu 28 de puncte.

Tot 28 de puncte are și Rapidul, aflat pe locul al 3-lea în clasament, după ce a pierdut cu 1-2 în fața Farului, în prima rundă după încheierea sezonului regulat.

În cea de-a doua etapă a playoff-ului, Rapid și Universitatea Craiova se vor lupta între ele nu doar pentru locul 2, ci și pentru încercarea de a-i sufla, ulterior, titlul FCSB-ului.

În timp ce singurele posibile contracandidate la titlu vor avea parte de un meci infernal, luptându-se între ele, Becali are meci cu nașul Hagi. FCSB-ul o va înfrunta pe Farul Constanța la Ovidiu și cu siguranță vor avea parte de un meci mult mai relaxat decât adversarele de pe 2 și 3.

În cazul în care Rapidul și Craiova fac un egal, iar FCSB câștigă la Constanța, titlul este ca și câștigat. Avantajul liderilor va crește de la 7 la 9 puncte, ceea ce înseamnă că o răsturnare de situație ar fi de-a dreptul imposibilă.

Craiova și Rapid se vor întâlni sâmbătă, 30 martie, pe Ion Oblemenco, de la ora 21:00, în timp ce meciul de la Ovidiu se va disputa la o zi după, duminică, tot de la ora 21:00.

Dacă totuși FCSB-ul se va încurca în fața celor de la Farul, iar Rapid și Craiova evită egalul, vom fi martorii unui adevărat spectacol, plin de suspans, în lupta pentru titlul de campioană a Superligii.

author avatar
Mihail Ioan
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger