AcasăRecomandariGarduri suprainaltate si acces interzis in baza pe perioada „cazarii” lui Gigi...

Garduri suprainaltate si acces interzis in baza pe perioada „cazarii” lui Gigi Becali

Scos la munca in comuna Ovidiu, finantatorul clubului Steaua are parte de un tratament preferential la gruparea Viitorul Constanta, dupa cum afirma surse din cadrul formatiei patronate de Gheorghe Hagi.

Gigi Becali se plimba ca voda prin loboda in baza de cantonament a Viitorului

S-a luptat luni de zile cu Administratia Nationala a Penitenciarelor si intr-un final a avut castig de cauza: Gigi Becali este liber sa munceasca in afara inchisorii! Chemat de Viitorul nasului Hagi, latifundiarul s-a ales cu un contract cat se poate de avantajos: iese pe poarta Penitenciarului Poarta Alba la 7 dimineata si revine dupa-amiaza, la 5; are liber la vorbit la telefon si nici nu este pazit de vreun gardian, putand sa se vada cu orice persoana doreste, fara absolut nicio restrictie! Ieri au aparut primele imagini cu Gigi Becali plimbandu-se prin incinta bazei de cantonament a Viitorului ca un adevarat inspector aflat intr-o vizita de lucru. Ca sa se evite pe viitor situatii de acest gen, oficialii clubului constantean au luat masura interzicerii accesului in baza din Ovidiu a tuturor persoanelor straine; inclusiv parintii juniorilor sunt obligati sa-si astepte odraselele la porti! In plus, conform „rtv.net”, gardul care imprejmuieste cantonamentul a fost suprainaltat cu cativa metri. Totul pentru ca nu care cumva Gigi Becali sa mai fie filmat sau fotografiat!

Verificat de ANP

Pe baza informatiilor conform carora Gigi Becali se plimba in loc sa presteze munca de necalificare la baza clubului Viitorul, conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor a dispus o ampla ancheta in acest caz. Patronul Stelei va fi verificat pentru a se observa dacaa beneficiara, intr-adevar, de regim preferential, situatie in care risca revenirea in celula de la Poarta Alba.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger