AcasăSPORTGardos vrea cu Southampton in Liga Campionilor

Gardos vrea cu Southampton in Liga Campionilor

Florin Gardos s-a impus drept unul dintre cei mai buni fundasi din lotul lui Southampton

Ajuns titular la echipa antrenata de fostul mare international olandez Ronald Koeman, romanul Florin Gardos vorbeste in presa engleza despre participarea in Liga Campionilor cu gruparea „sfintilor”.

Florin Gardos s-a impus drept unul dintre cei mai buni fundasi din lotul lui Southampton

Chiar daca este abia la primul sau sezon in Anglia, Gardos se poate considera unul dintre cei mai experimentati jucatori din lotul lui Southampton. Gratie participarii cu Steaua in grupele Ligii Campionilor, romanul a ajuns sa le vorbeasca coechipierilor despre cum ce inseamna un meci in aceasta competitie.
Dupa remiza cu West Ham United, de pe teren propriu, scor 0-0, partida in care „Sfintii” au dominat copios, dar, desi cu un om in plus, n-a reusit sa inscrie, Florin Gardos si-a atentionat colegii ca orice alt pas gresit, mai ales in jocurile de acasa, ii poate indeparta de UCL: „A fost un meci dificil, in care ne-am creat multe ocazii, in special dupa ce oaspetii au ramas in 10. Din pacate, nu am si inscris! Poate am avut ghinion, poate nu am fost concentrati in fata portii, astfel de lucruri se intampla. Cu 13 etape inaintea terminarii campionatului, suntem in lupta pentru Liga Campionilor, iar trei puncte cu West Ham United ne-ar fi prins foarte, foarte bine. La acest nivel trebuie sa castigam fiecare meci daca vrem sa ramanem sus”.
Referitor la prestatia sa, fostul stelist s-a declarat „extrem de fericit ca am jucat si ca nu am primit gol. E foarte dificil sa te impui pentru ca suntem patru jucatori pe doua posturi si toti jucam bine”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger