AcasăSPORTGardos, titular la Atena, Chiriches revine la Bucuresti

Gardos, titular la Atena, Chiriches revine la Bucuresti

Gardos trebuie sa suplineasca absenta lui Chiriches (foto jos) macar in jocul tur

Accidentat in meciul cu Newcastle, internationalul de la Tottenham a suferit o fractura de piramida nazala, care necesita cel putin sase zile de pauza.

Gardos trebuie sa suplineasca absenta lui Chiriches (foto jos) macar in jocul tur
Vlad Chiriches

Neinclus in lot pentru jocul de la Atena, Vlad Chiriches poate reprezenta o solutie pentru returul de martea viitoare, din Capitala. Cel putin asta spera staff-ul tehnic al echipei nationale. „Zilele astea vom decide daca ne putem baza pe Chiriches in meciul de la Bucuresti. In rest, toti baietii sunt bine din punct de vedere medical. Unii nu au jucat in acest sfarsit de saptamana, dar asta este situatia, ne adaptam. Intr-o mare masura, sper sa nu se vada lipsa lui Chiriches, dar cu siguranta ea se va face simtita. Imi doresc ca cel care-l va inlocui sa se ridice la nivelul lui”, a declarat, ieri, Victor Piturca, intr-o conferinta de presa.

In aceste conditii, titular in centrul defensivei va fi Florin Gardos, cel care l-a inlocuit pe Chiriches si-n primul „11” al Stelei. „Un bun fundas trebuie sa fie atent la iesirile cu dribling din defensiva. Daca da peste adversari care fac pressing sus si el nu poseda o tehnica buna, atunci este mancat de viu. Gardos nu mai trebuie comparat cu mine, sunt alte vremuri, alt fotbal”, este sfatul pe care i l-a dat Miodrag Belodedici celui vazut de multi „specialisti” urmasul sau in echipa nationala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger