AcasăSPORTGardos, interzis la Marijana!

Gardos, interzis la Marijana!

Momentul in care Gardos se accidenteaza in timpul meciului cu Maccabi Haifa

Internationalul din Ghencea nu a primit acceptul sa se deplaseze la Belgrad, pentru o consultatie la Marijana, celebra vindecatoare care a repus pe picioare majoritatea fotbalistilor din Liga 1.

Momentul in care Gardos se accidenteaza in timpul meciului cu Maccabi Haifa

Spre deosebire de jucatorii care au beneficiat de tratamentul cu placenta, Florin Gardos este obligat de Gigi Becali sa nu calce pragul casei Marijanei Kovacevic, cunoscutul vraci de la Belgrad la care au apelat mai toti fotbalistii cu accidentari serioase.

Gordos

Insusi latifundiarul din Pipera a facut publica discutia purtata pe aceasta tema cu stoperul in varsta de 23 de ani: „Gardos a venit la Palat ca sa-mi ceara voie sa mearga in Serbia. I-am zis ca face ce vrea cu sanatatea lui, dar sfatul meu este sa nu se duca si sa incerce sa fie vindecat de doctori normali, sa nu fie vindecat de vraci, adica de Diavol! Mi-a promis ca nu se mai duce”. Florin Gardos s-a accidentat in partida cu Maccabi, din Europa League, suferind o ruptura musculara dupa numai un minut de joc.

Sarboaica a vindecat multi fotbalisti

Marijana isi asteapta clientii

Marijana Kovacevic (44 de ani) se lauda ca a vindecat, printr-o terapie-minune, fotbalisti precum Ivailo Petkov (Litex Loveci), Stanislav Manolev (PSV Eindhoven), Marius Constantin (FC Vaslui), Yssouf Kone (Valerenga, ex-CFR Cluj), Sixto Peralta (CFR Cluj), Emil Dica (Xanthi Skoda), Cadu, Nuno Claro (ambii CFR Cluj), Vincent Kompany (Man.City) sau Dario Srna si Razvan Rat (ambii Sahtior Donetk). Legenda spune ca pe la Marijana au trecut si Robin van Persie, Fabio Aurelio, Frank Lampard sau Yossi Benayoun. Israelianul a povestit in urma cu cativa ani cum procedeaza madam Marijana: „Mi-a spus ca foloseste lichidul din placenta unei femei. Nu se injecteaza nimic in muschi, ci doar se maseaza un lichid pe piele, care este lasat sa actioneze. Nu se foloseste nimic de la animale”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
601 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger