AcasăSPORTGardos, apt pentru Euro

Gardos, apt pentru Euro

Gardos vrea cu orice pret sa prinda lotul de Euro

Internationalul roman Florin Gardos a jucat, luni seara, primul sau meci dupa o pauza de 9 luni. Fostul stelist a fost titular in echipa Under-21 a clubului Southampton, care s-a impus cu 3-2 in fata formatiei similare a celor de la Norwich City.

Gardos vrea cu orice pret sa prinda lotul de Euro

Operat in iulie 2015, Gardos a evoluat timp de 72 de minute. „M-am simtit foarte bine, am fost entuziasmat si nerabdator sa joc acest meci. Nu as spune ca emotiile au fost mai mari ca de obicei, dar am fost destul de emotionat. Asteptam de mult acest moment”, a declarat Gardos. Pentru el, perioada de recuperare a fost „in mod categoric, una din cele mai grele perioade din viata mea. Cel mai dificil moment a fost la sase luni de la accidentare, cand am inceput sa ma antrenez. Asta pentru ca, desi sesiunile de pregatire erau la un ritm normal, eu eram obligat sa fac pauze de cate 3-4 zile. Teoretic, incepand de saptamana viitoare voi fi 100% apt. Sper sa prind cateva minute la prima echipa pana la finalul acestui sezon”.
Referitor la convocarea pentru Euro 2016, fundasul roman a recunoscut ca ii este dor de echipa nationala: „Mi-a fost dor de fotbal si mi-este dor de tot ce inseamna echipa nationala si Romania. Chiar abia astept sa imi revad colegii de la lot… Ma gandesc la EURO, dar, din pacate, am revenit pe teren mult mai tarziu decat credeam, asa ca…  Insa, cat timp mai am sanse sa fiu la Euro, eu mai sper”.

author avatar
National
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger