AcasăSPORT"Garcea" a refuzat postul de director al televiziunii lui "Pinalti"!

„Garcea” a refuzat postul de director al televiziunii lui „Pinalti”!

Mihaescu l-a facut celebru pe "Garcea"

Patronul clubului Ceahlaul Piatra Neamt isi extinde in Capitala afacerile din domeniul mass-media. Mugur Mihaescu – ex „Vacanta Mare” era in discutii pentru preluarea functiei de director al proiectului „GiGa TV”

Mihaescu l-a facut celebru pe "Garcea"

Interpretul cunoscutului personaj „Garcea” a dorit sa revina in televiziune, de asta data in spatele cortinei. Mugur Mihaescu a refuzat ieri propunerea de a deveni director general al postului generalist „GiGa TV”, afacere media controlata de patronul clubului de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt, o investitia care se ridica la peste 400.000 de euro. De cand a renuntat la proiectul „Vacanta Mare”, Mugur Mihaescu s-a dedicat afacerilor. In 2010, a cumparat magazinul „Muzica”, de pe Calea Victoriei din Bucuresti, platind aproximativ 1,7 milioane de euro. Tot anul trecut, impreuna cu Honorius Prigoana, a infiintat societatea de constructii „Rosal Development”. Pana in octombrie, a detinut functia de presedinte executiv in cadrul formatiunii politice Partidul Verde. Surse din interiorul proiectului afirma ca „Garcea” urma sa preia si pachetul minoritar de actiuni la „GiGa TV”, televiziune al carui sediu va fi in cladirea de la Casa Presei, in Bucuresti.

Gianina si Gabriel Stefan dau numele televiziunii

Gheorghe Stefan se roaga pentru audiente mari la postul GiGa TV

Cu toate ca neaga implicarea in televiziunea GiGa TV, tocmai numele postului il da de gol pe primarul din Piatra Neamt. „Pinalti” a ales ca primele doua litere din numele copiilor sai (Gianina si Gabriel) sa formeze denumirea televiziunii.

Stefan are trust de presa nemtean

La Piatra Neamt, magnatul gruparii Ceahlaul controleaza posturile „1TV” si „Radio1”. Obisnuit sa exceleze in orice domeniu, Gheorghe Stefan a avut grija ca „1TV” si „Radio1” sa fie in topul audientelor nemtene. Jurnalisti de la postul local de televiziune vor fi transferati la Bucuresti pentru „GiGa TV”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.465 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger