AcasăSPORTGanea ii da decisiva impresarului Anamaria Prodan

Ganea ii da decisiva impresarului Anamaria Prodan

Un nou scandal de proportii a izbucnit in fotbalul romanesc, dupa ce impresarul Anamaria Prodan l-a acuzat pe Ionel Ganea, antrenorul formatiei Universitatea Cluj, ca nu a folosit anumiti jucatori pentru ca acestia erau impresariati de sotia lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

In stilul sau caracteristic, Ganea nu a ezitat sa riposteze, amenintand-o pe Anamaria Prodan cu DNA-ul. Tehnicianul Universitatii Cluj sustine ca nu intelege cum aceasta poate fi atat impresar, cat si presedinte la nou-promovata Sageata Navodari.

Conform prosport.ro, Ganea sustine ca are informatii conform carora Anamaria Prodan castiga procente din salariul fiecarui jucator pe care il impresariaza. De asemenea, Ganea este de parere ca „Anamaria Prodan uu e o doamna, e escroaca. Escroaca asta are atata perversitate in cap ca atunci cand i se termina o scoate din buzunar. Trag un semnal de alarma catre DNA. Cum este ea si impresar si presedinte de club? Cum? Sa se sesizeze organele statului! Este un conflict de interese”.

author avatar
Cristi Ionita
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger