AcasăRecomandariGame over pentru ASA

Game over pentru ASA

Vicecampioana Romaniei se indreapta spre prapastie. Curtea de Apel de decis sa mentina blocate conturile asociatiei care conduce clubul ASA Targu Mures!

Gabi Muresan este uluit de ce se intampla la Targu Mures

Recursul inaintat de ASA pentru deblocarea conturilor sale a fost respins, se arata intr-un comunicat remis presei de oficialii mureseni: „In pofida rezultatelor bune obtinute pe teren, clubul ASA se vede pus in situatia dificila de a informa opinia publica despre faptul ca recursul inaintat pentru deblocarea conturilor a fost respins. Conducerea clubului nu comenteaza in niciun fel decizia instantei, dar ii asigura pe suporteri si sportivi ca va face toate demersurile pentru achitarea salariilor si mentinerea echipei in Liga 1. ASA Targu Mures continua lupta, ASA Targu Mures nu se desfiinteaza. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece cu totii, impreuna, si peste aceasta incercare grea”.
Decizia Curtii de Apel Targu Mures este definitiva. Cele 7 milioane de lei aflate in conturile clubului raman sub „sechestrul” impus de DNA, procurorii luand aceasta decizie dupa efectuarea unui control la ASA, ce a vizat perioada 2014-2015.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger