AcasăSPORTGaleria Stelei vrea sa-l pagubeasca pe Gigi Becali cu aproape un milion...

Galeria Stelei vrea sa-l pagubeasca pe Gigi Becali cu aproape un milion de euro!

Pentru Gigi Becali, Steaua - Dinamo este o excelenta oportunitate de a face bani

Finantatorul Stelei intentioneaza sa solicite Ligii Profesioniste disputarea partidei pe cel mai mare stadion din tara, acolo unde se asteapta la o excelenta reteta financiara.

Pentru Gigi Becali, Steaua - Dinamo este o excelenta oportunitate de a face bani

Peste 50.000 de spectatori au asistat la Steaua – Twente („16-imile” de finala din Europa League), in februarie, meciul care i-a bagat in conturi lui Gigi Becali aproximativ 850.000 de euro.

Galeria Stelei vrea sa faca spectacol doar in Ghencea

Latifundiarul se asteapta ca si la derbyul cu Dinamo, programat pe 17 mai, sa fie vandute toate biletele (foarte probabil, preturile vor fi intre 25 de lei si 1000 de lei), mai ales ca Steaua pastreaza in continuare sanse la castigarea campionatului. Problema este ca, luni seara, la Chiajna, ultrasii au amenintat cu boicotarea derbyului daca partida nu se va disputa in Ghencea. „Daca-n Ghencea nu jucati/ Veti fi mereu suspendati!”, a fost banner-ul adresat conducerii steliste. In actualul sezon, Steaua a jucat un singur derby pe „National Arena”, cu Rapid, meci din care Gigi Becali a castigat 300.000 de euro prin vanzarea a 30.000 de bilete.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
846 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger