AcasăRecomandariGalca vrea salariu de 1,5 milioane de euro

Galca vrea salariu de 1,5 milioane de euro

In paralel cu incercarea de a cuceri primul sau titlu din cariera, Costel Galca isi pregateste atent si viitorul profesional. Negociaza cu un club din Golf, devenit noul El Dorado al fotbalului.

Galca este decis sa paraseasca Steaua la finalul campionatului

Chiar daca nu s-a incheiat sezonul in Liga 1, pentru Costel Galca a devenit tot mai clar ca nu va continua in Ghencea si din campionatul urmator. A lasat sa se inteleaga acest lucru in dese randuri, ultima data chiar dupa meciul cu Pandurii, din finala Cupei Ligii: „Deocamdata, ma gandesc la ultimele partide si vom vedea care va fi viitorul meu. Nu particip la discutiile despre transferurile care se vor face in vara”. Si Mircea Sandu, impresarul sau, a confirmat despartirea de Steaua: „Costel Galca nu va mai continua la Steaua din sezonul viitor, asta este sigur! Nu va continua nici daca ia toate trofeele. Incercam sa gasim ceva pentru el in tarile arabe”.
Din cate se pare, cele mai avansate negocieri se poarta cu Al Wahda. Arabii i-au oferit tehnicianului un contract pe un singur an, cu un salariu de 700.000 de euro, prea putin chiar si pentru faima fotbalului din zona. Aproape sa castige titlul cu Steaua, Galca a decis sa le solicite seicilor un contract pe masura CV-ului sau: „1,5 milioane sau nu semnez”. Pana sa accepte pretentiile stelistului, conducerea lui Al Wahda s-a grabit sa nege interesul pentru Ladislau Boloni, proaspat dat afara de Al Khor. „Informatiile potrivit carora Al Wahda l-a angajat pe Ladislau Boloni nu sunt adevarate. Numele sau nu este pe lista candidatilor pe care clubul ii are in vedere”, a precizat Ahmed Al Rumaithi, presedintele clubului din Emiratele Arabe Unite.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.470 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger