AcasăSPORTGalca vrea sa decida transferurile la Steaua

Galca vrea sa decida transferurile la Steaua

Galca are incredere in abilitatile de negociator ale „Nasului” Sandu

Aflat in ultimele luni de contract cu Steaua, Costel Galca accepta sa-si prelungeasca intelegerea doar daca finantatorul Gigi Becali ii va da mana libera la transferurile de jucatori.

Galca are incredere in abilitatile de negociator ale „Nasului” Sandu

In fata primului sau titlu din palmares, Galca constientizeaza ca are o alta cota decat in 2014, cand i-a luat locul lui Laurentiu Reghecampf pe banca tehnica a campioanei. Dupa terminarea sezonului, fostul international este dispus sa negocieze un nou contract cu Steaua, insa pune o conditie care cu greu va fi acceptata de Gigi Becali. Conform spuselor lui Mircea Sandu, cel care ii reprezinta interesele, Galca vrea mana libera la transferuri, cere sa fie el cel care decide pentru cine se face o oferta.

Mircea Sandu

„Eu nu cred cat vor fi probleme cu prelungirea contractului, dar si Costel Galca are niste conditii de impus. In primul rand, va trebui sa fie consultat la transferuri, mai ales ca el trebuie sa pregateasca echipa pentru Liga Campionilor. Daca acest lucru nu o sa se intample si urmatoarea campanie de transferuri va decurge la fel ca pana acum, el va pleca, desi eu nu cred ca asta e intentia celor de la Steaua”, a dezvaluit Mircea Sandu.
In prezent, Steaua ocupa primul loc in Liga 1, cu cinci puncte avans fata de Petrolul Ploiesti, principala urmaritoare. De asemenea, campioana en-titre este cu un pas in finala Cupei Ligii, dupa 3-0 cu Astra Giurgiu, in mansa tur a semifinalelor. In fine, in Cupa Romaniei, „ros-albastrii” vor intalni Petrolul in semifinale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger