AcasăSPORTGalca, sabotat de propriul portar

Galca, sabotat de propriul portar

Galca se gandeste cum poate scoate echipa din criza rezultatelor

Inca un meci fara victorie pentru Costel Galca. Echipa sa, Espanyol, a remizat cu Villarreal, scor 2-2, intr-un meci disputat la Barcelona si care a contat pentru etapa a 21-a din Primera Division.

Galca se gandeste cum poate scoate echipa din criza rezultatelor

Chiar daca a condus cu 1-0 si 2-1, Espanyol a ratat printre degete victoria. Printre degetele portarului Pau Lopez, care, in minutul 88, a iesit gresit pe o centrare, permitandu-i lui Musacchio sa marcheze cel mai simplu gol din cariera.
Antrenorul roman s-a declarat ingrijorat de faptul ca echipa sa nu reuseste sa castige, desi jocul este in crestere. „Am mai spus si inainte de meci: e ingrijorator ca nu castigam. Insa, cred ca am fost foarte aproape de victorie. Am remizat si, ca si in alte partide, ne-am creat ocazii pentru a cistiga, dar n-am reusit. Adversarul are fotbalisti buni si in cele din urma ne-a egalat. In repriza a doua ne-am retras putin pentru a avea mai multe spatii, pentru ca stiam ca ei se vor deschide mai mult, dar n-am prea avut mingea”, a declarat Galca. Fostul tehnician al Stelei n-a dorit sa comenteze arbitrajul, chiar daca au fost situatii in care „centralul” a defavorizat formatia gazda: „Nu trebuie sa judec eu prestatia arbitrului, pe mine ma preocupa indisponibilitatile numeroase pe care le am pentru meciul urmator, de pe «Bernabeu», cu Real. Daca nu vom primi intariri, asta e, trebuie sa mergem inainte. Avem 25 de jucatori, trebuie sa contam pe ei”. Cu Galca pe banca, Espanyol a obtinut doar doua victorii (2-1 cu Levante si 1-0 cu Las Palmas) si o remiza (0-0 cu FC Barcelona) in opt partide.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger