AcasăSPORTGalca, prezentat oficial la Steaua. Antrenorul si-a prezentat obiectivele pentru urmatorul sezon

Galca, prezentat oficial la Steaua. Antrenorul si-a prezentat obiectivele pentru urmatorul sezon

Constantin Galca a fost prezentat oficial, marti, in noua sa calitate pe care o are la Steaua – cel de antrenor al ros-albastrilor.

Fostul jucator al Stelei revine in Ghencea, de aceasta data ca antrenor principal al echipei finantate de Gigi Becali. In varsta de 42 de ani, Galca a anuntat ca, desi nu are foarte multa experienta in antenorat, va incerca sa aiba rezultate bune cu echipa Steaua. Fostul international ii va avea alaturi pe Dumitru Uzunea, in calitate de tehnician secund, dar si pe Stefan Preda, antrenor cu portarii.  „Nu am experienta ca antrenor, dar munca da roade. Voi munci din greu cu staff-ul meu pentru a obtine rezultate notabile (…) Am mari emotii, sunt nostalgii, amintiri frumoase. Sper sa am in continuare. Cred ca orice antrenor isi doreste sa fie la Steaua, e un simbol al Romaniei”, a declarat actualul tehnician al stelistilor.

Succesorul lui Laurentiu Reghecampf a semnat cu echipa din Ghencea un contract pe doi ani, a anuntat ca obiectivele Stelei sunt castigarea titlului si calificarea in grupele Champions League.

Stelistii pleaca in stagiu de pregatire in strainatate

In perioada urmatoare, jucatorii ros-albastri vor pleca in cantonament in Italia si Marea Britanie. Stelistii vor avea nu mai putin de sase meciuri amicale, cu FC Chiasso si FC Lugano (echipe elvetiene de liga secunda), in Italia, dar si cu Ludogorets Razgrad (campioana Bulgariei), Anderlecht Bruxelles (campioana Belgiei), Oldham Athletic (formatie britanica ce evolueaza in liga a III-a) si AEL Limassol (vicecampioana Ciprului) – pe durata stadiului de pregatire al stelistilor pe taram englezesc.

Sursa foto: reporterntv.ro

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger