AcasăSPORTGalca, negocieri cu Zaragoza

Galca, negocieri cu Zaragoza

Galca vrea sa lucreze tot in Spania

Ca si demis de Espanyol Barcelona (presa catalana scrie ca va fi inlocuit cu Paco Jemez, antrenorul lui Rat, la Rayo Vallecano), Costel Galca ar putea activa si din sezonul urmator tot in fotbalul din Spania. Romanul este in carti pentru a prelua echipa Real Zaragoza, dupa cum scrie „El Periodico de Aragon”.

Galca vrea sa lucreze tot in Spania

Galca a evoluat la Zaragoza in returul sezonului 2002/ 2003, el amintindu-si cu placere de perioada petrecuta acolo: „Paco Flores ma dorea pentru ca avea incredere in mine, ma cunostea si stia ca ma pot adapta bine la sistemul sau si la echipa. Cum s-a si intamplat. Sosirea mea a fost de bun augur. Zaragoza avea nevoie de un fotbalist de profilul meu. Paco stia ce pot oferi, stia ca pot fi mai ofensiv decat ceilalti mijlocasi din lot si stia ca pot face si munca defensiva, caci asta cerea el mereu”.

Despre reintoarcerea sa la Real Zaragoza, dar ca antrenor, fostul stelist a punctat: „Mi-ar placea sa antrenez Zaragoza. Mi-as dori sa se intample asta, candva. Oricum, varianta asta va ramane mereu deschisa”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger