AcasăRecomandariGalca isi joaca postul in dubla cu Stromsgodset

Galca isi joaca postul in dubla cu Stromsgodset

Steaua este prima echipa din Romania care va debuta in sezonul 2014/ 2015 al cupelor europene, campioana urmand sa intalneasca, astazi, in deplasare, formatia norvegiana Stromsgodset IF, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Galca spera sa-i motiveze pe jucatori in meciul cu Stromsgodset

Cu antrenor nou, Constantin Galca in locul lui Laurentiu Reghecampf, Steaua are un singur meci oficial disputat pana la ora partidei cu Stromsgodset, Supercupa Romaniei, pierduta la penalty-uri in fata Astrei Giurgiu. In schimb, Stromsgodset se afla in plin sezon, campioana Norvegiei ocupand, dupa disputarea a 15 partide, pozitia secunda, la sase puncte de liderul Molde. Pe langa lipsa meciurilor oficiale, Steaua se va mai confrunta cu o problema in Norvegia: intalnirea de la Drammen, de pe Stadionul Marienlyst (8.100 de locuri), se va disputa pe un gazon sintetic. In aceasta vara, campioana Romaniei nu a convins in cele cinci meciuri amicale, inregistrand doar o victorie, o remiza si trei infrangeri. Totodata, Steaua s-a despartit de sase jucatori (Tatarusanu, Georgievski, Kapetanos, Costea, Pintilii si Piovaccari) si i-a transferat doar pe Arlauskis (portar) si Pham Huy Tien si Alin Tosca (fundasi).
Maine, in Liga Europa, alte doua reprezentante ale Romaniei isi vor incepe parcursul in cupele europene. Petrolul Ploiesti va intalni pe teren propriu formatia albaneza KS Flamurtari Vlore, iar CFR Cluj va juca, tot acasa, echipa sarba FK Jagodina. Detinatoarea Cupei Romaniei, Astra Giurgiu, va debuta in Liga Europa in turul trei preliminar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger