AcasăRecomandariGalca a vrut sa renunte la Steaua inainte de prezentare!

Galca a vrut sa renunte la Steaua inainte de prezentare!

Nemultumit ca una a vorbit, luni, la Poarta Alba, cu Gigi Becali si alta a gasit trecut in contractul pe care i l-a pus in fata Valeriu Argaseala, fostul international Costel Galca a refuzat sa semneze cu Steaua.

Galca este un antrenor care nu accepta jumatatile de masura

Desi stabilise un anumit plafon salarial si prime pentru fiecare victorie obtinuta in grupele Ligii Campionilor, Galca s-a pomenit ca absolut toate cele convenite cu Becali lipsesc din contractul pe care i l-a prezentat Argaseala. Nervos, ex-selectionerul reprezentativei Under-17 a refuzat sa semneze actele si a amenintat chiar ca nu mai vine la echipa, desi o conferinta de prezentare oficiala fusese anuntata, iar jurnalistii asteptau in sala sa-l vada pe noul antrenor al Stelei. Doar dupa ce Galca a discutat din nou cu Becali lucrurile s-au lamurit, finantatorul campioanei acceptand sa revina la termenii conveniti la negocierile de luni dimineata.
„Tin sa multumesc celor care au avut incredere in mine, am sa fac tot posibilul sa nu-i dezamagesc. Nu am experienta ca antrenor, dar munca da roade. Impreuna cu staff-ul meu vom munci din greu. Nu imi propun sa schimb multe lucruri la Steaua, au avut o traiectorie buna, munca lui Laurentiu Reghecampf s-a vazut. Obiectivele principale pentru Steaua sunt calificarea in grupele Ligii Campionilor si castigarea titlului”, a spus Galca la prima sa conferinta in calitate de „principal” al Stelei.
In varsta de 42 de ani, Costel Galca a evoluat in cariera la Progresul, FC Arges, Steaua, Real Mallorca, Espanol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza, Almeria si Gimnastic Tarragona. In ultimul an, a fost selectionerul nationalei sub 17 ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
660 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger