AcasăRecomandariGalca a pus gand rau oamenilor lui Reghecampf

Galca a pus gand rau oamenilor lui Reghecampf

Dupa primul joc amical in cantonamentul din Italia, pierdut cu FC Chiasso (scor 1-2), antrenorul Constantin Galca i-a trecut pe lista neagra pe doi dintre favoritii predecesorului Laurentiu Reghecampf.

Constantin Galca

Vacanta de vara (doua saptamani) a lasat urme vizibile pe corpurile lui Adi Popa si Fernando Varela, titulari in finalul campionatului trecut. Dupa primele zile de antrenament in Italia, Galca a decis sa-i cantareasca pe jucatori, iar surplusul de greutate la cei doi fotbalisti l-a scos din sarite. Nemultumit de cum se prezinta favoritii lui Reghecampf din punct de vedere fizic, tehnicianul a decis ca Popa si Varela sa nu intre pe teren din primul minut al „amicalului” Steaua – FC Chiasso, disputat luni seara si pierdut de campionii Romaniei cu 1-2.

In alta ordine de idei, italianul Gianluca Zambrotta, antrenor la formatia elvetiana Chiasso, cere rabdare cu noua conducere tehnica din Ghencea: „Sa castigi impotriva unei asemenea echipe este intotdeauna placut. Cred ca Steaua e o trupa mare, din moment ce a castigat campionatul Romaniei in ultimii doi ani. Vorbim despre o trupa puternica si este prea devreme sa tragem concluzii dupa un singur meci de verificare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger