AcasăSPORTGalca a ales Hapoel Tel Aviv!

Galca a ales Hapoel Tel Aviv!

Galca este gata de o noua experienta ca antrenor

Liber de contract dupa despartirea de Steaua, fostul international Costel Galca este unul dintre cei mai bine cotati tehnicieni romani ai momentului.

Galca este gata de o noua experienta ca antrenor

Cu un CV din care nu lipseste titlul de campion si castigator al Cupei, nu-i de mirare ca Galca are oferte de la cluburi importante din afara. Ultimele negocieri sunt cu Hapoel Tel Aviv, una dintre fortele fotbalului israelian, dar care in prezent are mari probleme cu startul de sezon. Hapoel l-a demis pe Cesar Mendioto dupa doar trei etape de campionat, in care echipa a inregistrat doua remize si o infrangere (locul 12 din 14 formatii). La Hapoel, Galca ar urma sa-i pregateasca pe conationalii Mihai Pintilii, Liviu Antal si Claudiu Bumba. „Sper sa antrenez cat de curand si intr-un campionat bun. Pentru mine, prioritara este Europa. As lua o echipa si in plin campionat, dar doar daca este vorba despre un proiect foarte bun. Munca antrenorului se vede la orice echipa, depinde si de valoarea jucatorilor”, a admis Costel Galca, sambata, la Digi Sport.
Din Liga 1, fostul stelist are o oferta concreta de la FC Botosani, grupare ramasa fara antrenor dupa ce patronul Valeriu Iftime l-a demis pe Leo Grozavu. „Suntem in cautarea unui antrenor. Pana luni, o sa numim pe cineva! Nu putem lua chiar pe oricine si nu cred ca banii fac totul. Vreau sa vina o persoana care chiar tine la Botosani. Sunt convins ca voi gasi un antrenor care crede cu adevarat in Botosani. Nu va fi un nume mare, pentru ca nu suntem nici Steaua si nici Dinamo. O sa vina un antrenor care o sa placa suporterilor”, a recunoscut finantatorul moldovenilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger