AcasăSPORTGalca: „Reghecampf da tarcoale Stelei”

Galca: „Reghecampf da tarcoale Stelei”

Galca este scos din sarite de jocul pe care-l face Reghecampf

Esecul cu Rapid nu i-a produs lui Costel Galca atata amaraciune cat incrancenarea cu care Laurentiu Reghecampf il tot cauta pe Gigi Becali, inchis la Penitenciarul Poarta Alba.

Galca este scos din sarite de jocul pe care-l face Reghecampf

Intrat in ultimele luni de contract cu Steaua, antrenorul Costel Galca se asteapta sa fie si el exclus de pe banca tehnica, la fel cum s-a intamplat cu Arlauskis, Prepelita si Latovlevici, „pedepsiti” cu numai cateva ceasuri inaintea derby-ului cu Rapid.
La conferintade presa ce a urmat meciului din Ghencea, fostul international a rabufnit in momentul in care a fost intrebat despre Laurentiu Reghecampf, ramas somer dupa ce Al Hilal l-a dat afara in urma cu numai cateva zile. „Ce daca Reghecampf nu are contract? Stiu de la patron ca a vorbit cu el. Ce daca da tircoale?! Normal ca omul isi doreste sa vina sa antreneze Steaua. Steaua e importanta, e cea mai tare echipa din Romania. Ramane la decizia patronului. Nu ma simt vanat de nimeni, nici de Reghecampf, nici de nimeni. Poate sa vorbeasca cu patronul in fiecare zi. Eu nu am nici o treaba. Daca Gigi Becali vrea sa vorbeasca cu dansul, sa vorbeasca. E liber! Stiu ca a vorbit cu Gigi, mi-a zis si mie patronul! Da tircoale, nu e clar ca vrea sa revina la Steaua?”.

Incearca si la „U” Cluj

Cum la Steaua are usa inchisa (deocamdata), Reghecampf incearca sa-si faca reintrarea in Liga 1 prin Cluj. Dupa 0-3 cu ASA Tg.Mures, George Ogararu nu mai este sigur de postul sau, iar sotul Anamariei Prodan ar fi solutia gasita de finantatorul Florian Walter. „Nu am discutat cu domnul Walter despre acest subiect. Este normal ca toata lumea sa fie suparata dupa un asemenea esec. Nu ma afecteaza zvonurile, deoarece sunt concentrat doar la meciul cu Dinamo”, a reactionat actualul „principal” al sepcilor rosii. Totusi, nu este exclus ca la urmatoarea partida, cu Dinamo, in „Groapa”, pe banca clujenilor sa ia loc Reghecampf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger