AcasăSPORTGalatasaray va cumpara cei mai buni jucatori produsi de Academia Hagi

Galatasaray va cumpara cei mai buni jucatori produsi de Academia Hagi

Hagi ramane un nume de referinta in istoria Galatei

Academia de fotbal „Gheorghe Hagi” atrage atentia marilor cluburi din Europa prin rezultatele obtinute. Turcii de la Galatasaray au reusit, deja, sa semneze un parteneriat extrem de avantajos cu scoala celui mai mare jucator din istoria lor.

Hagi ramane un nume de referinta in istoria Galatei

Presa turca a anuntat saptamana aceasta ca „Regele” Hagi a fost zarit la Istanbul, acolo unde s-a intalnit cu presedintele „Leilor”, Unal Aysal. Intrevederea celor doi are la baza o colaborare pusa la cale intre Academie si clubul Galatasaray, lucru recunoscut chiar de fostul mare international roman: „Am fost la Istanbul si-am luat masa cu baskanul Galatei. Am vorbit despre proiectul meu de la Academie, despre o colaborare intre cluburile noastre. Atat!”. Totusi, jurnalistii turci scriu ca seful „Cim-Bom” s-a aratat interesat si de Ianis (15 ani), fiul lui Hagi, unul dintre cei mai promitatori juniori din tara noastra.

Fosta glorie a echipei de pe „Ali Sami Yen”, Gica Hagi a fost in doua randuri si antrenor al Galatei, intre 2004 si 2005, respectiv 2010 si 2011.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger