AcasăSPORTGalatasaray insista: Lucescu sau Hagi!

Galatasaray insista: Lucescu sau Hagi!

Lucescu si Hagi, doua legende ale clubului Galatasaray

Presa turca este convinsa ca viitorul antrenor al formatiei Galatasaray Istanbul va fi ales dintre romanii Mircea Lucescu si Gheorghe Hagi.

Lucescu si Hagi, doua legende ale clubului Galatasaray

Conducerea gruparii „Cim Bom” dezminte negocierile purtate cu Lucescu, dar prin vocea baskanului Unal Aysal nu uita sa elogieze performantele celui mai titrat antrenor roman: Lucescu are in continuare contract cu Sahtior. Sigur ca el este un tehnician foarte bun, dar in actualele conditii ar fi greu sa il aducem aici”. Totusi, doua ziare importante din Turcia – Fanatik si Haberimport – dau ca sigura urmatoarea informatie: Mircea Lucescu nu numai ca a tratat cu sefii Galatei, dar le-a fagaduit ca in acest weekend va da un raspuns final ofertei primite! „Dati-mi timp pana duminica, fiindca trebuie sa ma intalnesc mai intai cu Rinat Ahmetov (n.n. – boss-ul Sahtiorului)! Veti avea raspunsul meu in patru zile”, i-ar fi zis „Il Luce” lui Unal Aysal.
Daca „magul” din Donetk nu poate, atunci la Istanbul va ajunge Gica Hagi, cel mai iubit fotbalist din istoria Galatei! Fanatik scrie ca „Regele” si-a dat acceptul sa antreneze pentru a treia oara in viata formatia cu care a cucerit Cupa UEFA si Supercupa Europei.

Hagi
author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger