AcasăSPORTGalata si CFR n-au mai castigat de o luna: diseara, cineva trebuie...

Galata si CFR n-au mai castigat de o luna: diseara, cineva trebuie sa moara

Cadu (dreapta) va avea mult de furca cu elevii lui Terim

Campioana Romaniei infrunta, diseara, la Istanbul (21.45, live pe TVR 1), o echipa care, la randul ei, nu a mai castigat un meci de aproape o luna.

Emre Colak (cu mingea) este noua speranta a Galatei

Clujenii au plecat la Istanbul cu trei zile inainte de meciul cu Galatasaray, un rezultat mare pe „Turk Telecom Arena” putandu-l scapa de belea pe tehnicianul Ioan Andone, amenintat cu demiterea. CFR-istii au sanse, avand in vedere ca Fatih Terim a anuntat mari probleme de efectiv: Hamit Altintop, Semih Kaya si Selcuk Inan nu s-au antrenat in aceste zile. In tabara romanilor, Andone nu se gandeste decat la mesajul lui Arpad Paszkany: „Cu atitudinea pe care o avem de cateva meciuri incoace, luam 7 la Istanbul!”.

Cadu (dreapta) va avea mult de furca cu elevii lui Terim

Ardelenii vin dupa trei infrangeri la rand (1-2 cu Manchester United, 0-1 cu Steaua si 0-1 cu Viitorul), iar un nou esec le-ar dinamita celor din „Gruia” si drumul european. Ultima victorie a CFR-ului dateaza din 29 septembrie, cand clujenii au facut instructie cu Gloria Bistrita, scor 5-1. Desi este lider in Turcia, la egalitate de puncte cu Antalyaspor, Galatasaray nu o duce nici ea mai bine. Trupa lui Fatih Terim nu a mai batut pe nimeni din 23 septembrie, de exact o luna, de la victoria obtinuta cu 3-0 impotriva modestei Belediyespor. Galata vine dupa doua egaluri (1-1 cu Eskisehirspor si 3-3 cu Genclerbirligi) si doua infrangeri (0-2 cu Braga si 0-2 cu Orduspor), iar o infrangere suferita in fata CFR-ului i-ar compromite sezonul extern. Galata este neinvinsa in sase meciuri disputate impotriva unor echipe romanesti pe teren propriu: 2-1 cu Dinamo (septembrie 1956), 3-0 cu Dinamo (septembrie 1962), 2-1 cu „U”Craiova (octombrie 1986), 1-1 cu Steaua (aprilie 1989), 2-2 cu Steaua (august 2008) si 4-1 cu Dinamo (octombrie 2009).

Cristian Ionita/Sebastian Stan

author avatar
National
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger